Geboorte felicitatiekaarten - Doopkaarten

Op zoek naar doopkaarten? Hallmark heeft een ruime collectie kaarten voor de viering van een doopsel.

Filter op categorie

Dopen, een mooi moment voor een mooie kaart!

Ken jij een kindje dat gedoopt wordt? Stuur een échte kaart en feliciteer de ouders en het kind met deze bijzondere gebeurtenis. Weet je niet goed wat voor soort kaart past bij deze gelegenheid? Hallmark helpt je graag! Deze collectie bestaat uit de mooiste doopkaarten die in de smaak vallen bij alle ouders. Ben je benieuw welke kaarten Hallmark nog meer heeft? Bekijk dan eens al onze andere wenskaarten.

Doopkaarten verstuur je in vier simpele stappen

Je doopkaarten voor 21.00 uur gemaakt = vandaag verstuurd. Doopkaarten maak en verstuur je in vier simpele stappen. Kies een stijlvolle doopkaart, schrijf een persoonlijke boodschap, een dooptekstje of doopversje, adresseer en betaal. Wij regelen de rest voor je. Je hoeft dus nooit meer de deur uit voor postzegels of de brievenbus. Wel zo gemakkelijk. Gedoopt worden is een mooi moment voor een baby. Verras de kleine daarom met een attent cadeautje!

Stuur (X)XL doopkaarten

Weet je wanneer het kindje gedoopt wordt? Vergeet geen kaartje te sturen en zet deze alvast klaar. Bepaal zelf de verstuurdatum van je doopkaarten en wij zorgen ervoor dat je kaart op de juiste dag verstuurd wordt. Het doopsel groots vieren? Stuur een (X)XL doopkaart. Het was nog nooit zo gemakkelijk deze Christelijke en blije gebeurtenis te vieren met een échte kaart. Bekijk ook eens onze geboortekaarten voor een dochter of geboortekaarten voor een zoon.