Geboorte felicitatiekaarten - Kleindochter

Ken jij iemand die net opa of oma is geworden van een prachtige kleindochter? Dan is een leuke kaart voor de felicitatie met de geboorte van hun kleindochter zeker op zijn plaats.

Filter op categorie

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Geboortekaartje - Hoera-klein-beertje
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar
TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Geboortekaartje - vierkante-kaart-bobbi-beer-hoera-
Bekijk kaart
2,70
tekst aanpasbaar
Geboortekaartje - Jullie-kleindochter-is-geboren
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar
Geboortekaartje - disney-baby-bambi-meisje
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Geboortekaartje - Een-kleine-meid-geboren
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar
Kaarten per pagina:

Geboortekaarten felicitatie kleindochter

Een nieuw kleinkind krijgen is tenslotte altijd een bijzonder moment. Bij ons vind je daarom volop schattige, vrolijke en hippe wenskaarten om iemand te feliciteren met de geboorte van hun kleindochter. Een klein gebaar, maar superleuk om iemand mee te verrassen.

De leukste geboortekaarten voor opa’s en oma’s

Een mooie kaart is een leuke manier om jouw felicitaties en gelukwensen over te brengen. Maar dan wil je natuurlijk wel dat deze past bij de smaak van de kersverse opa en oma. Daarom vind je bij ons geboortekaartjes in verschillende stijlen. Van schattige Forever Friends kaarten tot geboortekaarten met schattige dieren of juist een hip design. Alle kaarten kun je zelf nog decoreren met allerlei decoraties en persoonlijke boodschap. Volop keuze dus om iemand op een leuke manier te verrassen.

Een persoonlijke felicitatie voor de geboorte van een kleindochter

Wil je een kaart met een persoonlijk karakter sturen? Ontwerp dan je eigen geboortekaart met foto voor de felicitatie met de geboorte van de kleindochter. Voeg bijvoorbeeld je eigen foto’s toe of decoreer de kaart naar wens. Wij bieden je volop inspiratie om zelf een superleuke kaart te maken. Kijk hiervoor eens op onze geboorte inspiratiepagina voor schrijftips, voorbeeld tekstjes en zelfs een echte schrijfcoach die je helpt jouw persoonlijke boodschap op papier te zetten.

Een wenskaart voor een geboorte? Die bestel je bij Hallmark!

Wij maken het jou zo gemakkelijk mogelijk om een leuke kaart met persoonlijke felicitatie te versturen. Daarom kies en maak je bij ons in een paar klikken een feestelijke kaart en verstuur je hem direct online. En bestel je jouw wenskaart op werkdagen voor 21.00? Dan zorgen wij dat hij morgen al wordt bezorgd. Ga dus direct op zoek naar de perfecte wenskaart en breng jouw persoonlijke felicitatie voor de geboorte van hun kleindochter over!