Felicitatiekaarten - Man

De leukste ballonnen nu € 9,95

Hoe werkt het?

1. Kies een kaart naar keuze.
2. Voeg een ballon toe aan je bestelling. De kaart krijg je dan van ons cadeau.
3. De ontvanger wordt verrast met écht leuke (lucht)post!

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

De leukste felicitatiekaart voor een man

Op zoek naar een felicitatiekaart voor een man? Bij Hallmark vind je de meest populaire felicitatiekaarten voor je man, vriend, broer of zoon. Wij helpen je graag in de zoektocht naar een perfecte felicitatiekaart voor mannen. Kies een kaart uit de collectie met meest populaire felicitatiekaarten en je weet zeker dat je kaart in de smaak valt bij de ontvanger. Heb je niet de juiste soort kaart gevonden? Bekijk dan eens andere wenskaarten.

Felicitatiekaarten voor mannen sturen

Je felicitatiekaart voor een man maak en verstuur je in vier gemakkelijke stappen. Kies je kaart, schrijf iets aardigs, adresseer en wij regelen de rest voor je. Dat betekent dat je nooit meer op zoek hoeft naar postzegels of de brievenbus. Je felicitatiekaart voor een man voor 21.00 uur gemaakt = vandaag verstuurd. Wel zo gemakkelijk. Weet je wanneer het feestelijke moment gaat plaatsvinden? Zorg dat je het niet vergeet en zet je kaart alvast klaar. Hallmark verstuurt je kaart op de door jou gekozen dag. Wist je dat we ook heel veel leuke cadeaus voor hem hebben?

Een voorraadje kaarten thuis?

Wil je een voorraadje felicitatiekaarten voor mannen hebben? Laat dan een setje felicitatiekaarten thuis bezorgen. De kaarten met enveloppen en eventueel bij te bestellen postzegels worden in een pakketje thuis bezorgd! Je broer, zoon of man groots verrassen? Stuur een (X)XL kaart en vier de feestelijke gebeurtenis. Bekijk onze beste verkochte felicitatiekaarten of verjaardagskaarten voor vrouwen.