Geslaagd - Afgestudeerd

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Een prestatie verdient een diplomakaart!

Iemand in jouw omgeving afgestudeerd na al die jaren hard werken? De vlag kan uit en jouw diploma kaart kan op de post. Hallmark heeft voor alle knappe koppen feestelijke felicitatie kaarten klaarstaan. Toon jouw waardering en feliciteer de geslaagde morgen al met het behaalde diploma. Hallmark heeft voor iedereen een passende kaart voor het afstuderen. Vandaag voor 22.00 uur besteld = vandaag verstuurd! Wil je liever andere wenskaarten bekijken?

Een diploma belonen met een échte kaart!

Je hoeft de deur niet meer uit! Bij Hallmark kun je heel eenvoudig online je diploma kaart vanaf de bank personaliseren en versturen. Eerst kies je een passende gelaagd kaart, daarna kun je de kaart schrijven en versieren. Tot slot vul je het adres van de ontvanger en de gewenste verstuurdatum in. Hallmark regelt de rest! Wel zo gemakkelijk. Beloon hem of haar nu met een échte kaart! Zo’n prestatie vraagt toch eigenlijk om een mooi cadeau?

Met Hallmark zet je de geslaagde in het zonnetje

Wil jij deze geweldige prestatie extra belonen? Verstuur dan een XL of XXL diplomakaart en zet de geslaagde in het zonnetje. Jouw kaart springt tussen alle andere kaarten uit. Met de kaarten van Hallmark ben je altijd van kwaliteit verzekerd. De ontvanger zal jouw waanzinnige kaart dubbel en dwars waarderen! Heeft iemand zijn diploma niet gehaald? Steek dan een hart onder de riem met de gezakt kaarten van Hallmark. Ook de vakantie kaarten zijn een kijkje waard.