Geslaagd - Diploma

Examen doen is een spannende tijd.

Filter op categorie
Geslaagd / Diploma kaart - gele-confetti-want-jij-bent-lekker-geslaagd-en-hebt-je-diploma-op-zak
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
21 uur

Ma-vrij voor 21.00 uur besteld, morgen bezorgd

Geslaagd / Diploma kaart - you-are-a-genius
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
TIP

Te bestellen in verschillende formaten

Geslaagd / Diploma kaart - forever-friends-zegt-hoera-want-jij-hebt-je-diploma-op-zak
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
9.2

9.2 klanttevredenheid

Geslaagd / Diploma kaart - goed-gedaan-met-je-diploma
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar & foto
Geslaagd / Diploma kaart - flamingo-want-je-bent-geslaagd-en-een-echte-topper
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Geslaagd / Diploma kaart - examen-jij-bent-geslaagd-gefeliciteerd-
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Kaarten per pagina:

Diploma’s zijn een feestje waard!

Het was even zweten en uren lang blokken, maar het is zover…Hoera, geslaagd! De schoolboeken kunnen nu echt de lucht in en het feestje kan beginnen, want het diploma is binnen. Een super goede prestatie mag je niet zomaar voorbij laten gaan. Ken jij iemand die zijn VMBO, Havo of VWO schooldiploma heeft gehaald of misschien al is afgestuurd aan de universiteit? Verras jouw slimmerik, studiebol, genie of topper met een kaart geslaagd diploma! Er staan heel veel wenskaarten klaar om alle geslaagden te belonen na het harde werken. Maak je kaart vandaag nog en zorg voor een feestje in de brievenbus bij alle geslaagden! Wil je iemand een compliment geven voor een andere knappe prestatie? Neem dan ook zeker een kijkje bij onze of complimentkaarten.

Maak jouw geslaagd kaart extra bijzonder

Jij bent natuurlijk trotser dan trots op jouw dochter, vriend, kleinkind, broer of zus die geslaagd is op school. Spreek je waardering uit met een persoonlijke wenskaart. Schrijf een leuke felicitatie en versier je kaart met feestelijke decoraties zoals slingers, confetti en ballonnen. En heb je een hele leuke foto van de geslaagde? Maak dan een fotokaart voor een extra persoonlijke touch. En wil je de geslaagde nog meer laten stralen? Stuur dan geslaagd kaart in XL of XXL kaart. Een grootse verrassing zorgt voor een groots effect. En maak jij je kaart voor 21.00 uur? Dan is jouw kaart zonder extra kosten morgen al bij de ontvanger.

Verras groots met een geslaagd cadeau!

Een geslaagd diploma kost de nodige inspanning, maar daarna wordt je beloond met dat prachtige papiertje. De diploma uitreiking is een belangrijke en heel bijzondere mijlpaal in iemands leven. Om dit bijzondere moment te vieren hebben wij de leukste geslaagd cadeaus verzameld om de geslaagden op een voetstuk te zetten. Verras hem of haar met een chocoladetelegram ‘Diploma’, een feestelijk boeket bloemen of stuur een fles bubbels om de diploma-uitreiking knallend te eindigen. En als jij een cadeau stuurt, dan krijg je van ons een kaart naar keuze cadeau. Want juist die persoonlijke felicitatie zorgt voor een perfecte verrassing. Je kunt eerst de kaart maken en dan je cadeau uitzoeken of andersom. Ga snel aan de slag en laat jouw geslaagd cadeau morgen nog bezorgen!