Hippy Chick kaarten

Ben jij op zoek naar een leuke kaart voor je beste vriendin, zus, moeder of nichtje? Bekijk dan snel deze collectie met Hippy Chick-kaarten.

 

Op de kaarten van Hippy Chick vind je altijd een van de drie dikke vriendinnen met een stralende lach. De kaarten zijn kleurrijk en voorzien van leuke versieringen als hartjes, bloemetjes en sterretjes. Op zoek naar verjaardagskaarten, beterschapskaarten of goede reis kaarten? Het maakt niet uit, er is een Hippy Chick-kaart voor bijna elke gelegenheid. Bekijk ze snel en verstuur een vrolijke kaart!

Tover een lach op iemands gezicht!

Een Hippy Chick-kaart is niet alleen leuk om te maken maar nog veel leuker om te krijgen. Van deze kaarten word je spontaan vrolijk, of je ze nu verstuurt of ontvangt! Het bestellen van een Hippy Chick-kaart is heel eenvoudig. Kies jouw favoriete Hippy chick-kaart, schrijf er een persoonlijk berichtje op, vul het adres van de ontvanger in en kies zelf de verstuurdatum. Hallmark regelt de rest! Makkelijk, snel en super leuk!

Een setje Hippy Chick-kaarten thuis!

Wil jij je kaarten liever zelf schrijven of persoonlijk aan de ontvanger geven? Bestel dan een setje Hippy Chick-kaarten. Je ontvangt dan een setje met Hippy Chick-kaarten en bijpassende enveloppen thuis. Altijd handig als je onverwachts een kaart nodig hebt. De Hippy Chick-kaarten van Hallmark zijn natuurlijk van de beste kwaliteit, zoals je van ons gewend bent. Bestel snel en ervaar het zelf! Op zoek naar andere vrolijke kaarten?

Bekijk dan ook de collecties Funny mail en Marilyn Robertson.