Menu
Nog 7 uur en 11 minuten tot de volgende lichting

Huwelijkskaarten - Homo - Gay

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Prachtige homo huwelijkskaarten

Hallmark heeft een speciaal assortiment aan trouwkaarten voor homo bruidsparen. Ben je op zoek naar huwelijkskaarten voor homo’s of lesbiennes die gaan trouwen? Op www.hallmark.nl vind je een uitgebreide collectie trouwkaarten. Je kiest je favoriete huwelijkskaart homo uit, voegt er een persoonlijke boodschap aan toe en wij regelen de rest! Wil je weten welke andere wenskaarten wij in ons assortiment hebben?

Homo huwelijkskaart verstuur je in vier stappen

Online homo huwelijkskaarten maken en versturen was nog nooit zo gemakkelijk! Weet jij de datum van het huwelijk? Vergeet geen kaart te versturen en zet je homo huwelijkskaart alvast klaar bij Hallmark. Kies een verstuurdatum en Hallmark zorgt dat de kaart op de juiste dag verstuurd wordt. Je hoeft nooit meer de deur uit voor postzegels of de brievenbus. Je huwelijkskaart homo voor 22.00 uur vandaag verstuurd! Wist je dat we ook vele leuke cadeaus in ons assortiment hebben?

Verras het stel met een extra grote kaart

Wil jij het aanstaande echtpaar veel huwelijksgeluk wensen? Bij Hallmark.nl kun je homo huwelijkskaarten ook in XL en XXL formaat versturen. Ontdek de collectie die bij ieder homopaar in de smaak zal vallen! Bij Hallmark vind je altijd de juiste echte trouwkaarten voor elk soort huwelijk. Feliciteer de twee bruidegoms of bruiden direct met een originele homo huwelijkskaart. Bekijk ook onze algemene huwelijkskaarten en ondertrouwkaarten.