Menu
Nog 7 uur en 10 minuten tot de volgende lichting

Huwelijkskaarten - Ondertrouw

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Feliciteer het gelukkige stel met een ondertrouwkaart

Iemand feliciteren met de ondertrouw? Wij hebben speciale ondertrouwkaarten om het stel te feliciteren met het voorgenomen huwelijk. Deze feestelijke gebeurtenis moet gevierd worden met een attente kaart! De collectie bestaat uit de leukste wenskaarten die altijd in de smaak vallen bij het gelukkige koppel dat in ondertrouw is gegaan. Je kaart voor 22.00 uur gemaakt = vandaag verstuurd! Opzoek naar een andere kaart? Vind de juist kaart op onze wenskaarten pagina.

Ondertrouw kaarten van de beste kwaliteit

Hoe werkt het? Kies een ondertrouwkaart, schrijf een felicitatie boodschap, adresseer en wij regelen de rest. Je hoeft nooit meer de deur uit voor postzegels of de brievenbus. Wel zo gemakkelijk. Alle Hallmark-wenskaarten zijn van de beste kwaliteit. Dat is fijn want de meeste aanstaande bruidsparen bewaren dit soort wenskaarten vaak lange tijd. Ben je benieuwd wat je naast een mooie kaart nog meer bij ons kunt sturen? Juist, heel veel leuke cadeaus!

Zet je kaart alvast klaar en wij regelen de rest

Weet je wanneer het stel in ondertrouw gaat? Zet je kaart dan alvast klaar en wij zorgen dat je kaart op de juiste dag verstuurd wordt. Het gelukkige paar extra verrassen? Stuur een kaart in XL of XXL formaat en bezorg de ontvangers een glimlach wanneer de kaart op de deurmat valt. Bekijk ook onze algemene huwelijkskaarten. en verlovingskaarten.