Menu
Nog 16 uur en 24 minuten tot de volgende lichting

Huwelijkskaarten - Verlovingskaarten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

De leukste verlovingskaarten voor stellen

Op zoek naar verlovingskaarten? Hallmark heeft de leukste verlovingskaarten voor stellen die verloofd zijn. Een verloving is een liefdevolle en bijzondere gebeurtenis. Op dit soort momenten is het sturen van een échte verlovingskaart dan ook erg attent. Alle verlovingskaarten zijn speciaal voor jou geselecteerd. Zo weet je zeker dat je kaart altijd in de smaak valt bij het verloofde koppel! Ben je nieuwsgierig welke andere wenskaarten wij hebben? Kijk dan gerust eens rond.

Verlovingskaart stuur je in vier stappen

Hoe werkt het? Kies je favoriete verlovingskaart uit de collectie, schrijf een persoonlijke felicitatie, adresseer je kaart en wij regelen de rest voor je. Je hoeft dus nooit meer de deur uit voor postzegels of de brievenbus. Wel zo handig vanuit je luie stoel overal ter wereld. Online verlovingskaarten maken en versturen was nog nooit zo gemakkelijk! Wat ook heel makkelijk is, is een leuk cadeau versturen samen met een kaart!

Alle kaarten zijn van de beste kwaliteit

Het net verloofde koppel groots verrassen? Stuur een (X)XL kaart en zorg voor blije gezichten wanneer ze jouw verlovingskaart op de deurmat ontdekken. Alle verlovingskaarten zijn van de beste kwaliteit. Dat is fijn om te weten, want verlovingskaarten worden vaak lang bewaard door het aanstaande bruidspaar! Bekijk ook onze algemene huwelijkskaarten en ondertrouwkaarten.