Trouwdag kaarten - Verlovingskaarten

Een huwelijksaanzoek, iedereen doet het op z’n eigen manier.

Filter op categorie
Huwelijkskaart - fotokaart-liggend-so-happy-together
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar & foto

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Huwelijkskaart - Trouwdagkaart-Namen-aanpasbaar
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Huwelijkskaart - verloofd-gefeliciteerd-met-jullie-verloving
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Huwelijkskaart - wedding-kaart-vogels
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Huwelijkskaart - gefeliciteerd-verloving
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Huwelijkskaart - verloving-hart
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Huwelijkskaart - huwelijk-kaarten-naam-plus-naam-is-hart
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Huwelijkskaart - verloofd-your-flamingo-perfect-together
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Kaarten per pagina:

Hoera, ze gaan trouwen!

Een fantastisch moment waarop twee mensen beslissen om de liefde voor altijd te bezegelen. Ken jij iemand die ten huwelijk is gevraagd en ja heeft gezegd? Dan zijn ze officieel verloofd! Zorg dan voor een extra verrassing in de brievenbus om het aanstaande bruidspaar te feliciteren met dit heugelijke nieuws. Hier vind je speciale kaarten voor een felicitatie verloving. Want de dag van hun dromen moet natuurlijk verrassend beginnen. Jouw verloofd kaart kan morgen al bij de ontvangers zijn. Bestel je kaart met gefeliciteerd verloving dan op werkdagen voor 21.00 uur.

Een verloofd kaart met een gouden randje

Een verloving is een bijzonder moment en daarom wil je misschien net even een andere kaart sturen dan anders. Wat dacht je van een XL of XXL formaat. Een extra grote kaart voor jouw felicitatie verloving, waarop je naast “gefeliciteerd met jullie verloving” nog veel meer kunt zetten. Je kunt het koppel bijvoorbeeld ook veel succes wensen voor de voorbereidingen van de grote dag. Schrijf je gelukswensen vanuit je hart, want dat klopt. En heb je onze houtenkaarten al eens geprobeerd? Een kaart gemaakt van echt hout, die wordt geleverd met een kaartstandaard zodat je deze kaart een mooi plekje kunt geven in huis. Zo kan het bruidspaar aftellen naar de grote dag!

De mooiste Huwelijkskaarten

Heb jij een felicitatie verloving verstuurd? Dan duur het nog maar even voor het verloofde koppel gaat trouwen! Ook dan ben je bij Hallmark op de juiste plek. We hebben mooie huwelijkskaarten om het bruidspaar te feliciteren met de dag van hun dromen. Het Ja-woord is een hoogte punt in je leven en moet goed gevierd worden. Wil jij het bruidspaar groots verrassen? We hebben ook mooie huwelijkscadeaus om jouwe gelukswensen over te brengen. Van prachtige boeketten tot feestelijke ballonnen om dit hoogtepunt te vieren. Ontdek al onze mooie kaarten!