1. Home
  2. Kerstkaarten
  3. Chocolade kaarten

Alle kerstkaarten - Chocolade kerstkaarten

Wil je deze kerst een leuke en originele kerstkaart sturen? Dan zijn de chocolade kerstkaarten een goede keuze voor jou! Bekijk het diverse aanbod hieronder en bestel makkelijk en snel bij Hallmark!

Filter op categorie

Een chocolade kerstkaart om op te eten!

Ben je op zoek naar een chocolade kerstkaart? Dan ben je bij Hallmark aan het goede adres. Buiten de lekkerste chocolade kaarten, hebben we ook een breed aanbod aan diverse andere kerstkaarten zoals: grappige kerstkaarten, houten kerstkaarten, religieuze kerstkaarten en foto kerstkaarten. De chocolade kerstkaarten van Hallmark zijn gemaakt van echte Belgische chocolade. Personaliseer jouw kaart met een leuke kerstfoto, tekst en decoraties. We zorgen ervoor dat de kaart in kerstsfeer wordt ingepakt voor de ontvanger. Vind je het leuk om de gehele familie te verrassen met jouw chocolade kerstkaart? Dan kan dat natuurlijk ook.

Een chocolade kerstkaart versturen?

Goed idee. Want wie wil er nou geen chocolade ontvangen als verrassing? Laten wij nou net de lekkerste chocolade kerstkaarten hebben. Verrassen met een chocolade kaart gaat heel makkelijk. In vier stappen bestel je razendsnel een echte Xmas Treat op Hallmark.nl. Selecteer je chocolade kaart naar keuze, personaliseer je kaart en voeg een leuke kerstfoto, tekst of decoratie toe. Kies één of meerdere adressen om de kaart naar toe te versturen. Als laatste selecteer je een bezorgdatum. Wil je de kaart naar meerdere adressen versturen? Dan kun je ook een Excel bestand toevoegen met adressen en zorgen we ervoor dat de kaart naar iedereen wordt verstuurd. Handig als je je familie, vriendinnen of vrienden dezelfde kerstwens wilt sturen.

Verras de hele familie met kerst!

Niet alleen voor volwassenen zijn de chocolade kerstkaarten een item om op te eten, maar deze kerstkaarten zijn ook ideaal voor kinderen. Creëer een leuke en grappige chocolade kerstkaart en verras je neefjes, nichtjes of kleinkinderen met kerst! Maak het plaatje compleet en voeg één van onze leuke kerstcadeautjes toe aan je kerstkaart. Verras iemand op een speciale en unieke manier met Kerstmis.

Heb je nog vragen? Onze klantenservice helpt je graag!