Kerstkaarten - Moeilijke Momenten

Disney winactie Meer info

Win een magisch weekend Disneyland Paris!

Verstuur jij een kaart of een cadeau tussen 19 juni en 2 juli 2017?
Dan maak jij kans op een fantastisch lang weekend Disneyland paris voor het hele gezin.

Doe mee

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Stuur een kerstwens tijdens een moeilijk moment

Kerst is voor sommige mensen een moeilijk moment. Ze missen een dierbare of horen net vervelend nieuws. Het is dan soms lastig om de juiste woorden te vinden en om iemand op te vrolijken in deze tijd. Gelukkig kan een kaartje al voor een hoop blijdschap zorgen. Het is een klein gebaar, maar een groot geluk. Ben jij op zoek naar een kerstkaart voor iemand die het moeilijk heeft? Ontdek de liefdevolle kerstkaarten van Hallmark en zorg voor een lichtpuntje tijdens dit moeilijke moment.

Vandaag besteld, morgen bezorgd

Wie wens jij een zalige Kerst toe? Een kerstkaart maken en sturen is heel gemakkelijk. Bekijk de verschillende soorten kerstkaarten en kies vervolgens de kaart die bij jouw familie en vrienden niet mag ontbreken. Kies een liefdevolle kerstkaart, schrijf je persoonlijke kerstwens, selecteer de ontvanger(s) en de bezorgdatum en wij doen je kaart voor je op de post wanneer jij dat wil! Jouw kerstkaart vandaag voor 22.00 uur besteld = morgen bezorgd. Wil je jouw dierbare extra opfleuren? Bekijk dan ons assortiment cadeaus met de mooiste bossen bloemen, kaarsjes en nog veel meer.

Adresseer eenvoudig je kerstkaarten

Het adresseren van kerstkaarten is nog nooit zo eenvoudig geweest. Bij Hallmark kan je in een paar klikken naar meerdere ontvangers je kerstkaart versturen. Dit kan je doen via een Excel-bestand, welke je in één keer kan uploaden. Of heb je een Hallmark-adresboek? Selecteer dan gewoonweg alle gewenste ontvangers door erop te klikken. Online kerstkaarten maken gaat super snel en makkelijk. Heb je de juiste kerstkaart nog niet gevonden? Kijk dan eens in de collectie Fotokaart en Classics.