Liefde kaarten - Vriendschapskaarten - Vriendschap

Wat leuk dat je op zoek bent naar een vriendschapskaart. Laat je vriend(in) weten dat je haar waardeert en verras ze met een echte kaart in plaats van een whatsappje.

Filter op categorie

Laat weten dat je aan iemand denkt!

TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Kaarten per pagina:

Perfecte vriendschapskaart voor je beste vriend

Met een kaartje en een persoonlijke noot weet je jouw vrienden zeker in het hart te raken. Er zijn stoere, mannelijke kaarten, om je beste vriend te vertellen hoe erg je zijn vriendschap waardeert. We hebben kaarten voor vrouwen, om je vriendinnen te bedanken dat ze er altijd voor je zijn. We hebben feestelijke kaarten, want met jouw vrienden is het leven echt een feest. En er zijn kaarten met mooie spreuken over wat jullie vriendschap voor jou betekent.

Bekroon je vriendschap met een kaart

In onze gevarieerde collectie vriendschapskaarten vind je uiteenlopende stijlen. Met de kaarten van Hallmark weet je dus altijd wel iemand te verblijden: voor iedere vriend of vriendin hebben we iets passends. Je kaart maak je nog persoonlijker met je eigen tekst. Zo kun je hem of haar nog eens herinneren aan die mooie momenten samen of deel een mooi gedicht dat over jullie gaat. Heb je een foto van een mooie herinnering of staan jullie er gewoon heel goed op? Maak dan een exclusieve fotokaart van jullie samen. Of misschien wel van je hele vrienden- en vriendinnengroep!

Vriendschapskaarten voor al je vrienden

Eigenlijk verdient iedere vriend of vriendin een kaart. Je kunt een vriend vertellen dat je hem mist, als je hem al een tijd niet hebt gezien. Of stuur een zomaar-kaart, met een lieve boodschap, waarmee je laat weten dat je zo blij bent dat zij in jouw leven is. In een handomdraai schrijf jij je kaarten voor al je vrienden. Allemaal? Jazeker, want bij Hallmark verstuur je heel gemakkelijk meerdere kaarten online óf je bestelt een pakketje voor thuis. Wij leveren deze, als je dat wilt, met postzegels. Met Hallmark zit je dus nooit om een kaartje verlegen!