Menu
Nog 1 uur en 16 minuten tot de laatste lichting tegen een meerprijs

Alle moederdagkaarten - Herinnering

Vier het voorjaqar

Hoe werkt het?

  • Kies een kaart naar keuze
  • Als je kaart af is, dan kun je bij onze bloemen het tulpenboeket toevoegen. De kaart krijg je dan van ons cadeau.
  • De prijs wordt automatisch verrekend in je winkelmandje
Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Deel herinneringen met een herinneringen Moederdag kaart

Moederdag is niet voor iedereen even makkelijk. Heb jij je moeder verloren en wil je het gemis met iemand delen? Of ken je iemand die zijn of haar moeder heeft verloren? Stuur dan een herinneringen Moederdag kaart. Met een lief moederdagkaartje toon je jouw medeleven. Ons assortiment bestaat uit kaarten met een mooie spreuk of gedichtje voor je beste vriend, vriendin of familie. Andere kaarten zijn kort en krachtig en verstuur je om te laten weten dat je aan iemand denkt en met iemand meeleeft. Ook hebben we kaarten in onze collectie om het gemis te kunnen delen, bijvoorbeeld met je eigen zus of andere familieleden. Bij Hallmark vind je altijd een wenskaart die past bij de gelegenheid. Kijk bijvoorbeeld ook bij ons totale aanbod Moederdag kaarten.

Steun met een herinneringen Moederdag kaart

Iemand verliezen doet pijn. Zeker als diegene een belangrijke rol speelde in je leven, zoals je moeder. Alle steun is dan welkom en elk lief woord doet je goed. Met een herinneringen Moederdag kaart maak je een mooi gebaar naar degene die zijn of haar moeder verloren heeft en heb je de gelegenheid je steunbetuiging zorgvuldig uit te schrijven. Soms is het namelijk best lastig om zo’n moeilijk onderwerp aan te snijden en goed te verwoorden wat je wilt zeggen. Een kaartje biedt dan uitkomst. In onze collecties lieve moederdagkaarten of classic kaarten vind je wellicht ook nog toepasselijke kaarten. Misschien vind je het leuk om een mooie foto van je moeder of van jullie samen toe te voegen aan de kaart. Kies dan voor een moederdag fotokaart. De mooie herinneringen blijven voortbestaan mede dankzij foto’s. Herinnering moederdagkaarten bieden een mooie kaart voor een steuntje in de rug.

Herinneringen Moederdag kaarten versturen

Je kunt je echte Moederdag kaart online bij ons bestellen. Het verzenden van deze waardevolle boodschap maken we graag zo makkelijk mogelijk voor je. Kies je kaart met zorg uit, schrijf een lieve boodschap voor mama, vul het adres in en als je voor 22.00 uur bestelt, zorgen wij ervoor dat je kaart nog dezelfde dag verzonden wordt. Je kunt ook een mooi boeket met je kaart meesturen. Vrouwen zijn dol op bloemen! Zowel je moeder, oma, schoonmoeder, bonusmoeder of stiefmoeder, elke vrouw wordt vrolijk van een fleurig boeket bloemen. Wanneer je een cadeau besteld zit de kaart erbij inbegrepen. Afrekenen doe je net zo eenvoudig via iDeal, eenmalige machtiging, Visa of Mastercard.