Alle moederdagkaarten - Lieve moederdagkaarten

Een lieve Moederdag kaart vind je bij ons.

Filter op categorie
21 uur

Ma-vrij voor 21.00 uur besteld, morgen bezorgd

TIP

Te bestellen in verschillende formaten

Moederdag kaart - forever-friends-beertje-geeft-een-prachtig-roze-moederdagboeket
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar
Moederdag kaart - forever-friends-fotokaart-hugs
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar & foto
9.2

9.2 klanttevredenheid

Moederdag kaart - een-dikke-knuffel-voor-mijn-lieve-oma
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Moederdag kaart - een-mooie-award-voor-de-moeder-van-het-jaar-liefste-moeder-van-de-wereld
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Kaarten per pagina:

Lieve moederdagkaart voor lieve moeders

Hallmark heeft een uitgebreide collectie samengesteld, waarin je altijd wel een kaart vindt die bij jouw lieve moeder past. Maar er zijn misschien ook wel andere moederfiguren die je graag wilt vertellen hoeveel ze voor je betekenen? Denk bijvoorbeeld aan je schoonmoeder die altijd voor jou en je geliefde klaarstaat. Of je stiefmoeder of bonusmoeder waar je zo blij mee bent en wat te denken van oma? Zet deze prachtige vrouwen deze Moederdag in het zonnetje met één van onze mooie kaarten. Elke moeder is blij met een lieve noot van haar dochter, zoon, schoondochter, schoonzoon of wie dan ook. Moeders verdienen het om in het zonnetje gezet te worden! Welke mama verras jij op Moederdag?

Zeg het met een lieve Moederdag kaart

Soms is het moeilijk om mensen te vertellen hoe belangrijk ze voor je zijn en dat je van ze houdt. Op een kaartje kun je alles kwijt. Een bedankje, een gelukwens of gewoon de boodschap ‘Ik hou van jou’. Met een persoonlijke tekst raak je bij iedere moeder de gevoelige snaar. Weet je echt niet hoe je jouw gedachten en wens moet verwoorden? Misschien biedt een fotokaart dan de oplossing. Een beeld zegt tenslotte meer dan duizend woorden. Bij Moederdag fotokaarten vind je de leukste Moederdag frames met korte, alleszeggende teksten als ‘Jij bent lief’ of ‘Een moeder om trots op te zijn’. Geen leuke foto samen? Bekijk dan eens onze kant-en-klare-teksten pagina , waar je een heleboel lieve woorden, teksten en quotes terugvindt waarmee je haar hart laat smelten.

Gemakkelijk lieve moederdagkaarten versturen

Moederdag is natuurlijk het ideale moment om je moeder te verrassen. Maar ook de rest van het jaar kun je jouw moeder in het zonnetje zetten met een wenskaart. Bijvoorbeeld op haar verjaardag of gewoon zomaar. Bij ons verstuur je trouwens net zo makkelijk een bloemetje of een lief cadeau mee. Ideaal als je niet in de gelegenheid bent om zelf langs te gaan. Bestellen doe je online en de verzending gaat via de post. Bestel je voor 21.00 uur? Dan kan jouw verrassing morgen al bezorgd worden. Je kaart alvast klaarzetten voor latere verzending kan ook. Zo weet je zeker dat je Moederdag én al die andere belangrijke dagen van het jaar niet vergeet.