Movember

De leukste ballonnen nu € 9,95

Hoe werkt het?

1. Kies een kaart naar keuze.
2. Voeg een ballon toe aan je bestelling. De kaart krijg je dan van ons cadeau.
3. De ontvanger wordt verrast met écht leuke (lucht)post!

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Verstuur de leukste snorrenkaarten

De leukste snorren- en Movemberkaarten vind je bij Hallmark. Je ziet ze overal: snorren! Ze zijn hip. Niet alleen op het gezicht van de mannen van Nederland, maar ook als leuke gadget of grappige afdruk op allerlei items. Natuurlijk ook op kaarten! We hebben een leuke collectie snorrenkaarten voor je gemaakt, voor verschillende gelegenheden. Met deze kaarten zeg je s(n)orry of wens je iemand een fijne snorrendag. We hebben ook beterschaps- en felicitatiekaarten met leuke snorren voor de echte bromsnor. Een kaart met snor brengt een lach op ieders gezicht. Ga jij voor een extra grote lach? Stuur dan een XL of XXL-kaart!

Steun snorrendragers met een Movemberkaart

De snor wordt tegenwoordig ook ingezet als strijdmiddel. Tijdens het jaarlijks terugkerende evenement Movember laten mannen in de maand november namelijk hun snor staan. Dit doen ze om aandacht te vragen en geld op te halen voor prostaat- en teelbalkanker. Veel van de deelnemende snorrenmannen zijn hier zelf mee in aanraking gekomen in hun omgeving en kunnen tijdens deze maand wel een steuntje in de rug gebruiken. Steunen doe je behalve door te doneren ook door een Movemberkaart met snor te sturen. Bekijk ook onze wat algemenere, brede collectie sterkte- en succeskaarten om iemand een hart onder de riem te steken, voor meerdere gelegenheden.

Jouw snorrenkaart snel in de bus

Een echte Movemberkaart versturen aan snorrenmans doe je heel gemakkelijk. In een paar stappen regel je de verzending. Als je jouw kaart hebt gekozen, kun je hem nog versieren met nog meer snorretjes of andere grappige decoraties. Vergeet niet een pakkende tekst te schrijven voor baardmans. Ben je zelf ook groot fan van snorren? Bestel dan een pakketje snorrenkaarten, zodat je thuis altijd een voorraad hebt liggen. We leveren de postzegels erbij. Wil je meer kaarten versturen? Bekijk onze uitgebreide collectie wenskaarten voor de meest uiteenlopende gelegenheden en momenten, of verstuur een originele fotokaart.