Nieuwe woning - Emigratie

Als vrienden of familieleden gaan verhuizen, wil je hen vast niet zomaar laten gaan.

Filter op categorie

Kaarten per pagina:

Afscheidskaarten voor emigranten versturen

Om ze alle geluk van de wereld te wensen, stuur je ze een kaart. Hallmark heeft een vrolijke collectie afscheidskaarten voor mensen die gaan emigreren. Wellicht maken ze een nieuw begin in Australië of vliegen ze naar Canada om daar een paar jaar te werken. Waar ze ook heen gaan, voor hen start een immens avontuur. Ze kunnen dan ook vast een kleine aanmoediging gebruiken.

Maak je afscheidskaart extra persoonlijk

Een wenskaart is altijd een leuk gebaar. De afscheidskaarten van Hallmark voor emigranten zijn vrolijk, positief en hebben een avontuurlijk, werelds tintje. Je kunt je kaart extra persoonlijk maken met de leuke decoraties van Hallmark. Deze verwerk je aan de binnenkant van je kaart. Hier kun je ook altijd leuke foto’s uploaden. Een leuk idee als je nog een paar oude foto’s hebt van de afgelopen jaren, zodat de avonturiers leuke herinneringen meenemen naar hun nieuwe bestemming. Natuurlijk kun je aan de binnenkant ook je persoonlijke tekst kwijt. Wil je meer doen met foto’s? Bekijk dan onze fotokaarten.

Afscheidskaarten voor iedere wereldbestemming

Wens je vrienden en familie die naar het buitenland vertrekken veel geluk en plezier met een afscheidskaart van Hallmark. Je verstuurt je kaarten vanuit Nederland naar de hele wereld. Deze kaarten zijn dus ook leuk om te ontvangen als ze net op hun bestemming zijn aangekomen. Verzenden is heel gemakkelijk. Je kiest je kaart, versiert de kaart met vrolijke decoraties en eventueel foto’s en je schrijft jouw persoonlijke boodschap. Vul het adres in en je hoeft alleen nog te betalen. Bestel je voor 21.00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat je kaart vandaag nog wordt geprint en op de post gaat. Meer verhuiskaarten bekijken? Zie onze collectie ‘verhuisd’ en onze kaarten voor ‘samenwonen’.