Nieuwjaarskaarten - Zakelijk

Cadeaus voor een verrassend 2017 Meer info

Hoe werkt het?

  • Maak je nieuwjaarskaart (in standaard formaat of XL)
  • Ben je klaar met het maken van je kaart? Dan krijg je daarna de optie om een verrassend cadeau mee te sturen.

Psstt... Je kaart is dan helemaal gratis!

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Zakelijke nieuwjaarskaarten voor werknemers of relaties

Je wenst je personeel en je trouwe klanten natuurlijk een fijn uiteinde en een succesvol Nieuwjaar. Bij Hallmark kun je hen de beste nieuwjaarswensen sturen met onze zakelijke nieuwjaarskaarten. Natuurlijk van de allerbeste kwaliteit, zoals je van ons gewend bent. Dat is een prettige gedachte, zeker wanneer je weet dat veel mensen de mooiste nieuwjaarskaarten vaak langere tijd bewaren. wenskaarten van Hallmark bezorgen altijd een glimlach op ieders gezicht! Jouw zakelijke nieuwjaarskaart vandaag voor 22.00 uur gemaakt = vandaag verstuurd.

Plan vooruit: zet je kaart alvast klaar

De laatste afrondingen van het oude jaar en de voorbereidingen voor de jaarwisseling maken het einde van het jaar een vrij drukke periode. Om ervoor te zorgen dat je nieuwjaarswensen niet ondergesneeuwd worden, kun je het sturen van je zakelijke nieuwjaarskaarten heel eenvoudig vooruit plannen. Zet je zakelijke nieuwjaarskaarten alvast klaar – kies een verstuurdatum in de toekomst en wij zullen je zakelijke nieuwjaarskaarten altijd op de door jou gewenste datum versturen! Je wenskaarten sturen met Hallmark is een kroon op je zakelijke relaties. Naast een kaart kun je ook een mooi cadeau naar je relatie sturen, zoals een fles wijn.

Bestel een setje kaarten als voorraad

Schrijf je je nieuwjaarswensen liever met de hand? Of vind je het prettig om een voorraadje zakelijke nieuwjaarskaarten te hebben? Stuur dan een setje kaarten naar kantoor. Alles is mogelijk! Je zakelijke nieuwjaarskaarten bestel je in een beveiligde omgeving. Het online maken en per post sturen van je zakelijke nieuwjaarskaarten met de allerbeste nieuwjaarswensen is dus leuk, makkelijk en 100% veilig! Ben je op zoek naar kaarten in een andere stijl? Bekijk dan ook eens de collectie: favorieten of classics.