Sterkte kaarten - Liefdesverdriet

Moeilijke momenten Meer info

Liefdesverdriet, ziekte, depressie of een andere vervelende gebeurtenis? De teksten op de kaarten in deze ‘moeilijke momenten’ collectie verwoorden datgene wat je graag zou willen zeggen, maar waar je de juiste woorden niet voor kunt vinden.

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Verstuur je scheidingskaart eenvoudig online

Een scheiding aankondigen of iemand steunen tijdens een scheiding? Scheidingskaarten verstuur je eenvoudig via Hallmark.nl. Hier kun je online echte scheidingskaarten maken en per post laten versturen. Scheiden is een moeilijke en ingrijpende gebeurtenis. Hallmark begrijpt dit en daarom hebben wij een speciale kaartencollectie met scheidingskaarten ontwikkeld. Je scheidingskaart voor 22.00 uur gemaakt = vandaag verstuurd! Wil je andere soort wenskaarten bekijken?

Wil jij iemand tot steun zijn?

Hallmark heeft een ruime collectie met passende scheidingskaarten voor verschillende momenten in het scheidingsproces. De collectie is speciaal samengesteld voor mensen die gaan scheiden, maar ook voor vrienden die sterkte willen wensen in deze moeilijke tijd. De wenskaarten van Hallmark zijn van de allerbeste kwaliteit. Het online versturen van wenskaarten was nog nooit zo gemakkelijk. Je hoeft niet meer op zoek naar een kaart, postzegels en de brievenbus. Ontdek het gemak zelf!

Laten weten dat je gaat scheiden?

Een scheiding aankondigen in je familie is één van de moeilijkste dingen in het leven. Hallmark helpt jouw graag om te zorgen dat jouw omgeving op de hoogte is van deze moeilijke situatie. De collectie met scheidingskaarten is speciaal samengesteld voor dit zware moment. Om te zorgen dat je hier niet veel tijd aan hoeft te besteden kun je jouw scheidingskaart gemakkelijk versturen naar meerdere ontvangers. Upload gemakkelijk adressenbestand en Hallmark regelt de rest! Zit je op de verkeerde pagina? Kijk dan eens bij onze algemene huwelijkskaarten.