Sterkte kaarten - Liefdesverdriet

Een scheiding aankondigen of iemand steunen tijdens een scheiding? Scheidingskaarten verstuur je eenvoudig via Hallmark.nl.

Filter op categorie

Laat weten dat je aan iemand denkt!

TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Kaarten per pagina:

Verstuur je scheidingskaart eenvoudig online

Hier kun je online echte scheidingskaarten maken en per post laten versturen. Scheiden is een moeilijke en ingrijpende gebeurtenis. Hallmark begrijpt dit en daarom hebben wij een speciale kaartencollectie met scheidingskaarten ontwikkeld. Je scheidingskaart voor 21.00 uur gemaakt = vandaag verstuurd! Wil je andere soort wenskaarten bekijken?

Wil jij iemand tot steun zijn?

Hallmark heeft een ruime collectie met passende scheidingskaarten voor verschillende momenten in het scheidingsproces. De collectie is speciaal samengesteld voor mensen die gaan scheiden, maar ook voor vrienden die sterkte willen wensen in deze moeilijke tijd. De wenskaarten van Hallmark zijn van de allerbeste kwaliteit. Het online versturen van wenskaarten was nog nooit zo gemakkelijk. Je hoeft niet meer op zoek naar een kaart, postzegels en de brievenbus. Ontdek het gemak zelf!

Laten weten dat je gaat scheiden?

Een scheiding aankondigen in je familie is één van de moeilijkste dingen in het leven. Hallmark helpt jou graag om te zorgen dat jouw omgeving op de hoogte is van deze moeilijke situatie. De collectie met scheidingskaarten is speciaal samengesteld voor dit zware moment. Om te zorgen dat je hier niet veel tijd aan hoeft te besteden kun je jouw scheidingskaart gemakkelijk versturen naar meerdere ontvangers. Upload gemakkelijk adressenbestand en Hallmark regelt de rest! Zit je op de verkeerde pagina? Kijk dan eens bij onze algemene huwelijkskaarten.