Sterkte kaarten - Sterkte

Moeilijke momenten Meer info

Liefdesverdriet, ziekte, depressie of een andere vervelende gebeurtenis? De teksten op de kaarten in deze ‘moeilijke momenten’ collectie verwoorden datgene wat je graag zou willen zeggen, maar waar je de juiste woorden niet voor kunt vinden. De collectie bevat een aantal kaarten van Claudia Helmons. Zij heeft aan kanker geleden en voelde en besloot om zélf kaarten te ontwerpen, kaarten met lef en soms een vette knipoog.

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Passende rouwkaarten die sterke wensen

Sterkte wensen bij een verlies? Hallmark heeft passende sterkte rouwkaarten om de nabestaanden sterkte te wensen met het verlies van een dierbare. Op dit soort verdrietige momenten is Hallmark er om je gevoel te helpen verwoorden met een échte kaart. Je condoleancekaart sterkte voor 22.00 uur gemaakt = vandaag verstuurd. Moeite met een passende kaart vinden? Misschien helpt het om andere wenskaarten te bekijken.

Stuur een condoleancekaart in vier stappen

Hallmark heeft een speciale collectie condoleancekaarten waarmee je sterkte kunt wensen in een moeilijke periode. Het is erg fijn wanneer je het gevoel krijgt dat er mensen aan je denken. Online condoleancekaarten verstuur je in vier gemakkelijke stappen. Kies je kaart, schrijf enkele lieve woorden, adresseer en wij regelen de rest. Je bepaalt zelf wanneer je rouwkaarten sterkte verstuurd worden. Wil je nog wat extra’s toevoegen aan je kaart? Kies dan voor een passend cadeau.

Hallmark helpt

Alle Hallmark-kaarten zijn van de beste kwaliteit. Dat is een prettige gedachte, vooral wanneer je weet dat condoleancekaarten sterkte bij een overlijden lang bewaard worden. Vind je het lastig je gevoelens onder woorden te brengen? Hallmark helpt met kaarten waar al een passende tekst op staat voor rouwkaarten voor een jong persoon of herinneringskaarten. Ben je op zoek naar een kaart die iemand een steuntje in de rug geeft? Bekijk dan de pagina’s motivatie en troost.