Sterkte kaarten - Troost

Moeilijke momenten Meer info

Liefdesverdriet, ziekte, depressie of een andere vervelende gebeurtenis? De teksten op de kaarten in deze ‘moeilijke momenten’ collectie verwoorden datgene wat je graag zou willen zeggen, maar waar je de juiste woorden niet voor kunt vinden. De collectie bevat een aantal kaarten van Claudia Helmons. Zij heeft aan kanker geleden en voelde en besloot om zélf kaarten te ontwerpen, kaarten met lef en soms een vette knipoog.

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Troost je dierbare met een steunkaart

Wanneer iemand een moeilijk moment ervaart, is het belangrijk dat hij of zij gesteund wordt door aandacht te geven. Met de ruime collectie troostkaarten kan je iemand een hart onder de riem steken op de momenten dat iemand je nodig heeft en kan je hem of haar toch even opvrolijken. Laat weten dat ze er niet alleen voor staan. Een kaartje is een kleine moeite, maar een groot gebaar. Wanneer je voor 22.00 uur je kaart maakt, ligt deze de volgende dag al op de deurmat. Liever een andere kaart? Kijk dan eens bij onze andere wenskaarten.

Je troostkaart gemakkelijk en snel verstuurt

Niets is fijner dan te weten dat er iemand aan je denkt. Steun geeft houvast en hoop voor een betere toekomst. Tover een glimlach op het gezicht van iemand die het moeilijk heeft met één van onze troostkaarten. Kies de steunkaart welke jij het meest vindt spreken, schrijf enkele lieve woorden, voeg decoraties en of een persoonlijke foto toe en kies de gewenste bezorgdatum. Naast kaarten heeft Hallmark.nl een ruim assortiment cadeaus die hem of haar hoe dan ook zullen opbeuren. Van een heerlijke doos chocolade, een grote ballon of een mooie bos bloemen.

Steun je dierbare in moeilijke tijden

Soms is het lastig om op deze momenten de juiste woorden te vinden. Je wilt laten weten dat je er voor de ander bent, deze steunt en dat je meeleeft. Hallmark helpt je deze woorden te vinden. Wil je zorgen voor een extra groot lichtpuntje in deze moeilijke periode? Stuur dan een XXL troostkaart. Met een grote steunkaart laat je hem of haar vast even lachen. Iemand steunen in een periode van scheiden? Kijk dan ook eens bij de kaartencategorie liefdesverdriet . Of wil je juist iemand troosten voor het verlies van een dierbare? Bekijk dan onze collectie condoleance kaarten.