Studio 100 kaarten - K3 kaarten

Disney winactie Meer info

Win een magisch weekend Disneyland Paris!

Verstuur jij een kaart of een cadeau tussen 19 juni en 2 juli 2017?
Dan maak jij kans op een fantastisch lang weekend Disneyland paris voor het hele gezin.

Doe mee

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

K3 is de Vlaams/Nederlandse meidengroep, waar menig klein meisje groot fan van is. Ze zingen Nederlandstalige liedjes zoals ‘Oya lélé’, ‘Tele-Romeo’ en ‘Heyah mama’. De muziek van deze meiden wordt geproduceerd door Studio 100. De naam slaat op de eerste letters van de oorspronkelijke bezetting, de Vlaamse zangeressen Karen, Kristel en Kathleen. In het tv-programma K2 zoekt K3 werd Josje gekozen als vervangster van Kathleen. Bij Hallmark maak en verstuur je online exclusieve K3-kaarten.

Exclusieve K3-kaarten voor bijna elke gelegenheid bestel je bij Hallmark

Online kaarten maken en sturen is leuk, gemakkelijk en persoonlijk. Kies je favoriete K3-kaarten, schrijf een persoonlijke boodschap en selecteer een adres. Hallmark verstuurt je kaarten voor jou op de juiste dag. Hallmark heeft een grote collectie leuke en exclusieve K3-kaarten. Deze vrolijke kaarten van de populaire meidengroep zijn er in verjaardagskaarten, felicitatiekaarten of om iemand zomaar de groetjes te doen. Met Hallmark stuur je originele wenskaarten met veel liefs van Karen, Kristel en Josje.

Online kaarten versturen is persoonlijk, gemakkelijk en vertrouwd

De betaling van je K3-kaarten vindt plaats in een beveiligde omgeving. Je K3-kaart voor 22.00 uur gemaakt = morgen bezorgd. Uniek en gemakkelijk. K3-kaarten zijn van de beste Hallmark-kwaliteit en toveren een glimlach op het gezicht van elk klein meisje! Verstuur je wenskaarten direct of kies een verstuurdatum in de toekomst. Online K3-kaarten maken en versturen was nog nooit zo gemakkelijk! Op zoek naar kaarten van andere Studio 100 helden? Kijk dan eens bij Mega Mindy of Piet Piraat.