Studio 100 kaarten - Maya de Bij kaarten

Het liefste bijtje ter wereld dat is natuurlijk Maya! Maya de Bij is één van de vele geliefde kindervrienden van Studio 100.

Filter op categorie

Maya de Bij verscheen in 1912 al als hoofdpersoon in een boek. Inmiddels is ze getransformeerd tot bijtje van de 21ste eeuw en opnieuw is Maya de Bij razend populair onder kinderen. De spannende avonturen van Maya de Bij en haar beste vriendje Willy zijn dagelijks te zien op televisie. Exclusief bij Hallmark kun je nu jouw eigen Maya de Bij-wenskaarten en -uitnodigingen online maken en per post laten versturen!

Maya de Bij razendsnel in de brievenbus!

Wil jij iemand verrassen met een kaartje van Maya de Bij in de brievenbus? Dan ben je bij Hallmark aan het juiste adres. Je kunt heel snel en gemakkelijk jouw Maya de Bij-kaart online maken en versturen. Vandaag voor 21.00 uur gemaakt = morgen al in de brievenbus! In 4 stappen staat jouw kaart klaar om verstuurd te worden. Kies een Maya de Bij-kaart, schrijf een leuk berichtje, adresseer de kaart en kies zelf een verstuurdatum. Vlieg door het bestelproces en verstuur je kaart! Bzzzzz….

Hallmark voor de beste kwaliteit!

Bij Hallmark bestel je zonder zorgen al je kaarten. De Maya de Bij-kaarten zijn van de bekende Hallmark-kwaliteit! De kaarten worden verstuurd in een bijpassende enveloppe. De betaling van de kaarten vindt altijd plaats in een 100% beveiligde omgeving. Zo kun je met een gerust hart alle kleintjes verrassen met een prachtige kaart van hun favoriete Studio 100-figuur. Nog meer kaarten van Studio 100 zien?

Bekijk dan ook eens de collecties: Bumba, Kabouter Plop en K3.