Menu
Nog 1 uur en 40 minuten tot de laatste lichting tegen een meerprijs

Vaderdag fotokaarten

Vier het voorjaqar

Hoe werkt het?

  • Kies een kaart naar keuze
  • Als je kaart af is, dan kun je bij onze bloemen het tulpenboeket toevoegen. De kaart krijg je dan van ons cadeau.
  • De prijs wordt automatisch verrekend in je winkelmandje
Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Mooie herinneringen op een Vaderdag fotokaart

Een Vaderdag fotokaart is de manier om papa te verrassen! Weet je nog dat je vader je leerde fietsen? Dat hij met je meeging op je eerste schooldag en dat hij je wegbracht toen je voor het eerst ging stappen én je ook weer kwam ophalen? Mooie herinneringen waar je hem ontzettend dankbaar voor bent. Dat verdient een mooi gebaar op Vaderdag. Jullie hebben vast een heleboel leuke en mooie herinneringen samen die vastgelegd staan op foto’s. Met de Vaderdag fotokaarten van Hallmark heb je de kans om hem te bedanken voor alles wat hij ooit voor je heeft gedaan. Kies jullie leukste kiekje samen, plaats de foto in het frame, decoreer met leuke decoraties en schrijf je persoonlijke noot. Zo verstuur je een blijvend aandenken aan een onvergetelijk moment. Met die mooie foto kun je met je papa ook nog eens nagenieten van die fijne tijd samen. Andere kaart? Kijk dan bij al onze andere wenskaarten.

Vaderdag fotokaart: een grote verrassing!

Pak het bedanken en verrassen van papa groots aan en verstuur een XL- of zelfs XXL-Vaderdag kaart. We bieden een ruime keuze uit leuke fotoframes. Plak bijvoorbeeld papa’s hoofd in een medaille of op het lichaam van Superman. Van grappige tot klassieke fotoframes, in alle kleuren, met vrolijke motiefjes en in verschillende stijlen: bij Hallmark vind je altijd een kaart die bij jouw boodschap past. Heb je geen leuke foto, maar wil je wel een attente, lieve of grappige vaderdagkaart sturen? Bekijk onze collecties hippe, grappige vaderdagkaarten en lieve kaarten. Wil je nog wat extra’s toevoegen aan je fotokaart? Bekijk dan eens onze Vaderdag cadeaus, van vrolijke Happy Socks, lekkere chocolade of een speciaal biertje, je vindt het er allemaal!

Bedank papa met een kaart op Vaderdag

Heb je die ene mooie herinnering vastgelegd op foto? Verwerk die dan in een kaart. Versturen is simpel. Je kiest je Vaderdag kaart, uploadt je foto en schrijft je boodschap. Vul daarna het adres in en kies je betaalmethode. Wij zorgen voor verzending. Je vader is hoe dan ook verrast met zo’n creatieve vaderdagkaart met foto! Heb je nog meer mooie foto’s die je met anderen wilt delen? Verstuur ze als kaart! Leuk als je vrienden of familie wilt feliciteren of bedanken. Maar ook de ultieme manier om jouw (misschien wel toekomstige) vriend of vriendin de liefde te verklaren. Bekijk alle fotokaarten voor bijzondere momenten.