Menu
Nog 17 uur en 18 minuten tot de laatste lichting tegen een meerprijs

Vaderdag kaarten - Herinnering

Vier het voorjaqar

Hoe werkt het?

  • Kies een kaart naar keuze
  • Als je kaart af is, dan kun je bij onze bloemen het tulpenboeket toevoegen. De kaart krijg je dan van ons cadeau.
  • De prijs wordt automatisch verrekend in je winkelmandje
Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Steun dierbaren met een Herinneringen Vaderdag kaart

Vaderdag is niet voor iedereen even makkelijk. Heb jij je vader verloren en wil je het gemis met iemand delen? Stuur dan een herinneringen Vaderdag kaart. Voor mensen die hun lieve vader moeten missen op Vaderdag heeft Hallmark een mooi assortiment herinneringen Vaderdag kaarten samengesteld. Deze kaarten verstuur je naar je broer of zus met wie je het gemis van jouw vader wilt delen, maar ook aan andere familieleden of vrienden wiens vader er niet meer is. De kaarten zijn een lief gebaar om te laten zien dat je aan ze denkt. Omdat het soms lastig is je gevoelens in woorden uit te drukken, hebben we op sommige kaarten al een voorzet gedaan voor een mooie tekst. Schrijf je liever zelf je boodschap? Kies dan een neutralere kaart. Hallmark heeft een ruim assortiment Vaderdag kaarten om herinneringen te delen op deze bijzondere dag.

Herinneringen delen met een herinneringen Vaderdag kaart

Iemand verliezen doet veel pijn, vooral als diegene een belangrijke rol speelde in je leven. Steun is dan ook altijd welkom en elk lief woordje doet goed. Door middel van deze bijzondere Vaderdag kaart stuur je jouw beste vriend, vriendin, broer zus en andere dierbaren een dikke knuffel of heel veel liefs op Vaderdag. Zo steek je ze een hart onder de riem op deze moeilijke dag. Een beetje steun en liefde is op een dag als deze namelijk wel welkom. Misschien heb jij wel een heel mooie herinnering aan jullie, zijn of haar vader die je graag met iemand wilt delen. Gewoon, om even terug te denken aan de mooie momenten die papa heeft meegemaakt. Je kunt met je kaart ook nog een mooi boeket meesturen als steuntje in de rug op de altijd moeilijke Vaderdag.

Verstuur een herinneringen Vaderdag kaart

Je Vaderdag kaart bestel je online bij ons. Het verzenden van zo’n waardevolle boodschap maken we graag zo gemakkelijk mogelijk voor je. Wij verzenden deze per post. Als je voor 22.00 uur bestelt, dan zorgen wij ervoor dat deze nog dezelfde dag wordt verzonden. Omdat Vaderdag op zondag valt, kun je jouw kaart het beste al op vrijdag versturen, zodat de postbode jouw lieve gebaar tijdig kan bezorgen. Wil je behalve een herinneringen Vaderdag kaart ook nog andere Vaderdag kaarten versturen? Kijk dan eens bij onze classics kaarten of lieve Vaderdag kaarten.