Alle valentijnskaarten - Hippe valentijnskaarten

Je hoeft niet langer te zoeken naar de leukste en spannendste valentijnskaarten.

Filter op categorie
21 uur

Ma-vrij voor 21.00 uur besteld, morgen bezorgd

TIP

Te bestellen in verschillende formaten

9.2

9.2 klanttevredenheid

Kaarten per pagina:

De hipste valentijnskaarten

In deze collectie vind je dé liefdeskaarten van dit moment. Met deze hippe en trendy wenskaarten ga jij zeker weten het hart van jouw liefje in vuur en vlam zetten. Kies bijvoorbeeld voor een kaart met jullie mooiste foto als middelpunt, een hippe kaart gemaakt van echt hout of een kaart met de mooiste liefdesquote. Wat je ook zoekt, bij Hallmark vind je altijd de mooiste wenskaarten van de beste kwaliteit. Welke kaart past bij jullie?

Maak je valentijnskaart extra persoonlijk

Geef je valentijnskaart een extra romantisch tintje door er een gedicht aan toe te voegen of ga aan de slag met jullie liefste foto’s. Het online maken van een valentijnskaart is simpel en leuk om te doen. Je kiest simpelweg de kaart die jij wil versturen. Vervolgens kun je met een tekstvak bijvoorbeeld jullie namen op de voorkant zetten. Aan de binnenkant kun je gemakkelijk jouw liefdesboodschap typen. Wil je gebruik maken van foto’s? Je kunt je foto’s gemakkelijk uploaden. Ben je klaar met personaliseren? Dan vul je alleen nog het adres en de gewenste verstuurdatum in. Ontdek het gemak zelf en ga vandaag alvast aan de slag!

Bepaal zelf de grootte van je valentijnskaart

Iemand anoniem een liefdeskaartje versturen? Schrijf je eigen boodschap zonder afzender en laat je kaart per post bezorgen. Je kunt zelf de grootte van je wenskaart bepalen. Met een (X)XL kaart bezorg je iedereen een romantische dag. Nog meer leuke kaarten voor Valentijnsdag bekijken? Bekijk ook eens de populaire collectie Forever Friends en de best verkochte valentijnskaarten.