Verjaardagskaarten kids jongen - Bobo

Disney winactie Meer info

Win een magisch weekend Disneyland Paris!

Verstuur jij een kaart of een cadeau tussen 19 juni en 2 juli 2017?
Dan maak jij kans op een fantastisch lang weekend Disneyland paris voor het hele gezin.

Doe mee

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Stoere Bobo verjaardagskaarten

Bobo-verjaardagskaarten online maken en versturen bij HallmarkOp zoek naar passende kaarten voor een jarige kleuter? Hallmark heeft een exclusieve kaartencollectie van de enorm populaire Bobo die 100% in de smaak vallen bij kinderen in de leeftijd van 1 t/m 8 jaar. Stuur nu een verjaardagskaart met het blauwe konijn Bobo op de voorkant. Je Bobo-kaart voor 22.00 uur gemaakt = vandaag verstuurd! Wij hebben ook heel veel andere kaarten voor jarigen in ons assortiment, neem ook eens een kijkje bij onze andere verjaardagskaarten.

Verstuur je verjaardagskaart Bobo in vier stappen

Ken jij een kind dat fan is van Bobo, zijn boomhut, Krabbel of Tjerk? Verras de jarige dan met een échte verjaardagskaart met één van zijn favoriete karakters bekend uit het tijdschrift Bobo. Je verstuurt je Bobo verjaardagskaart in vier gemakkelijke stappen. Kies je favoriete kaarten uit de ruime collectie, schrijf een boodschap, adresseer en wij regelen de rest. Weet je wanneer de jongen precies jarig is? Zorg dan dat je zijn verjaardag niet vergeet en zet je kaart alvast klaar! Een kaart plus een cadeau is altijd een leuke verassing! Bekijk ook eens onze cadeaus voor de jarige.

Stuur een (X)XL Bobo kaart en vier het groots

Het online maken en versturen van Bobo kaarten was nog nooit zo gemakkelijk. De verjaardag van je zoon, neefje of kind van je vrienden groots vieren? Stuur een (X)XL kaart en zorg voor een onvergetelijke verjaardag. Alle Bobo verjaardagskaarten zijn van de beste kwaliteit en betalen is veilig en vertrouwd. Op zoek naar een andere kaart? Bekijk ook onze andere collecties Disney-verjaardag kaarten voor kinderen of Piet Piraat-verjaardag kaarten voor kinderen.