Verjaardagskaarten kids jongen - Bumba

Op zoek naar een Bumba verjaardagskaart voor een jongen? Hallmark heeft een exclusieve Studio 100-collectie met de leukste verjaardagskaarten.

Filter op categorie

Bumba verjaardagskaarten voor kleine jongens

Bumba is het bekende clowntje uit de populaire tv-serie van Studio 100 De vrolijke clown haalt allerlei fratsen uit in het circus waar hij met al zijn vriendjes leuke avonturen beleeft. Bumba is de grote vriend van alle kleine jongens die jarig zijn, dat betekent dat je alleen nog maar je meest favoriete Bumba kaart hoeft uit te zoeken. Wel zo gemakkelijk! Nog meer leuke kaarten bekijken? Wij hebben een uitgebreid assortiment met vele andere verjaardagskaarten.

Verstuur je Bumba kaarten in vier stappen

De kleuren rood, geel en blauw spelen een belangrijke rol zodat de kaarten extra feestelijk zijn. Hoe werkt het versturen? In vier simpele stappen verras jij je zoon, buurjongen of neefje met een échte post op de deurmat. Kies je favoriete verjaardagskaart uit, schrijf een persoonlijke boodschap, adresseer en wij regelen de rest. Je kaartjes écht uniek maken? Plaats decoraties en foto’s van de jarige aan binnenkant van je kaarten! Een kaart plus cadeau zorgt voor een nog grotere glimlach bij de jarige! Bekijk ook eens onze cadeaus voor de jarige.

Ken jij het bekende clowntje uit de tv-serie? Verjaardagskaarten Bumba verkrijgbaar!

Alle Hallmark-verjaardagskaarten zijn van de beste kwaliteit. Het betalen van je kaarten is eenvoudig, vertrouwd en veilig! Bekijk ook eens andere collecties Disney-verjaardag kaarten voor kinderen of Bumba-verjaardag kaarten voor kinderen.