Verjaardagskaarten kids meisje - Bumba

Disney winactie Meer info

Win een magisch weekend Disneyland Paris!

Verstuur jij een kaart of een cadeau tussen 19 juni en 2 juli 2017?
Dan maak jij kans op een fantastisch lang weekend Disneyland paris voor het hele gezin.

Doe mee

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Vrolijke Bumba-verjaardagskaarten

Op zoek naar Bumba-verjaardagskaarten voor meisjes? Je verjaardagskaart met de populaire clown van Studio 100 is online snel gemaakt en wordt per post verstuurd. Bumba is een populair televisie programma voor de kleinste jongens en meisje. Deze vrolijke clown haalt namelijk allerlei fratsen uit in het circus waar hij met al zijn vriendjes leuke avonturen beleeft. De verjaardagskaarten van Bumba zijn speciaal afgestemd op de belevingswereld van het jarige meisje. Hallmark heeft speciaal voor de jarige meisje een collectie samengesteld met de leukste Bumba-kaarten. De clown genaamd Bumba laat de jarige gegarandeerd stralen! Je hoeft dus alleen nog maar jouw favoriet uit te kiezen!

Verstuur je verjaardagskaart Bumba in vier stappen

Bumba-verjaardagskaarten online maken en per post versturen was nog nooit zo gemakkelijk. Kies een verjaardagskaart. Hallmark-verjaardagskaart, schrijf een persoonlijke boodschap, adresseer en wij regelen de rest. Weet jij wanneer het meisje jarig is? Kies zelf een verstuurdatum en je kaart wordt verstuurd wanneer jij dat wilt. Tover een glimlach op het gezicht van je jarige dochter, nichtje of buurmeisje. Succes verzekerd met een échte Bumba-kaart, want alle kaarten zijn van de beste kwaliteit! Wil zorgen voor een nog groter verassingseffect? Stuur dan één van onze leuke cadeaus mee met je felicitatiekaart!

Keuze uit een ruime collectie verjaardagskaarten

Bij Hallmark ben je niet alleen aan het juiste adres voor alle verjaardagskaarten. Welke kaart je ook zoekt, je vind ze allemaal. Je wenskaart voor 22.00 uur gemaakt = vandaag per post verstuurd. Bekijk op je gemak al onze vrolijke kaarten. Bekijk onze exclusieve collecties van K3 of de best verkochte verjaardagskaarten voor meisjes.