Verjaardagskaarten kids meisje - K3

K3-kaarten voor kinderen online maken en per post versturen bij Hallmark.

Filter op categorie

K3 verjaardagskaarten, leuker kan niet!

Stuur een verjaardagskaart met K3 op de voorkant. Hallmark heeft een exclusieve collectie kaarten van het zeer populaire trio K3. Deze Hallmark-kaarten vallen 100% zeker in de smaak bij jarige meisjes in de leeftijd van 1 t/m 8 jaar oud. Je verjaardagskaart voor 21.00 uur besteld = morgen bezorgd! We hebben nog veel meer verjaardagskaarten in ons assortiment!

Maak je K3 verjaardagskaart in vier stappen

Je K3-verjaardagskaart maak je in vier simpele stappen. Kies je favoriete kaart met Karen, Kristel en Josje, feliciteer de jarige met een persoonlijke tekst, adresseer en wij regelen de rest. Je hoeft dus nooit meer de deur uit voor postzegels of de brievenbus. En wist je dat je alle kaarten aan de binnenkant kunt versieren met foto’s van de jarige? En natuurlijk hebben we ook de leukste uitnodigingen om een verjaardagsfeest helemaal compleet te maken.

K3 op de voorkant van je kaart

Alle wenskaarten van Studio 100 zijn van de beste kwaliteit. Het afrekenen van je Hallmark-verjaardagskaart is veilig en vertrouwd. De verjaardagskaarten voor meisjes kenmerken zich door kleurrijke afbeeldingen van het herkenbare trio K3. Het bijzondere is, dat je jouw kaart kunt personaliseren met de mooiste K3-decoraties, die je op je verjaardagskaart kunt plaatsen! Bekijk ook eens onze Maya de bij verjaardagskaarten en Disney verjaardagskaarten voor meisjes.