Verjaardagskaarten kids meisje - Efteling

Feestje in de brievenbus

Hoe werkt het?

1. Kies een verjaardagskaart.
2. Voeg daarna dit feestelijke boeket toe. De kaart krijg je dan van ons cadeau.
3. De ontvanger wordt verrast met een feestje op de deurmat!

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Betoverende Sprookjesboom-verjaardagskaarten voor meisjes

Op zoek naar een Sprookjesboom-verjaardagskaart voor meisjes? Verstuur Hallmark-kaarten van de Efteling. Online gemaakt, per post verstuurd. Jonge meisjes identificeren zich graag met de bekende Sprookjesboom-karakters uit het Sprookjesbos in de Efteling. Wij hebben een exclusieve collectie wenskaarten met de meest populaire bewoners. Je Sprookjesboom-verjaardagskaart voor 21.00 uur gemaakt = vandaag nog verstuurd! Hier toch niet helemaal de juiste kaart kunnen vinden voor de jarige? Bekijk dan ook eens onze andere verjaardagskaarten .

Hoe werkt het sturen van een Hallmark-kaart?

Ken of heb je een klein meisje dat jarig is? Verras haar met een Sprookjesboom-kaart met haar favoriete karakter. Is dit Assepoester, Heks, Roodkapje of Langnek? In de exclusieve Sprookjesboom-kaartencollectie vind je altijd passende kaartjes voor de jarige jet met een leeftijd van 1 t/m 8 jaar oud. Hoe werkt het? Kies een kaartje met je favoriete Sprookjesboom figuur, schrijf een boodschap, adresseer en wij regelen de rest voor je. Wist je dat we ook een leuke collectie cadeaus hebben voor de jarige? Leuk en extra verrassend!

Kies zelf de verstuurdatum van je kaart

Nooit meer een verjaardag vergeten? Zet je Sprookjesboom-verjaardagskaarten alvast klaar en kies zelf een verstuurdatum. Je kaart wordt verstuurd wanneer jij dat wilt. Het resultaat? Een heel blij klein jarig meisje dat de kaart op de deurmat vindt op de dag van haar verjaardag! Op zoek naar andere verjaardagskaarten? Bekijk ook eens onze best verkochte verjaardag kaarten of Disney-verjaardag kaarten.