Verjaardagskaarten leeftijden - 30 - 40 - 49 jaar

Feestje in de brievenbus

Hoe werkt het?

1. Kies een verjaardagskaart.
2. Voeg daarna dit feestelijke boeket toe. De kaart krijg je dan van ons cadeau.
3. De ontvanger wordt verrast met een feestje op de deurmat!

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Iemand 30 of 40 jaar? Stuur een passende kaart!

Op zoek naar verjaardagskaarten 30 jaar of verjaardagskaarten 40 jaar? Hallmark heeft een ruime collectie kaarten voor de leeftijdscategorie van 30 - 49 jaar. Bekijk nu alle verjaardagskaarten voor deze leeftijdscategorie. Wanneer je de leeftijd van de jarige weet is er niets leuker dan een passend kaartje te sturen. Je verjaardagskaart 30 jaar voor 21.00 uur gemaakt = vandaag verstuurd. Benieuwd welke verjaardagskaarten wij nog meer hebben?

Vier feest met speciale leeftijdskaarten

Sommige leeftijden moet je vieren met een speciale kaarten! Kies je verjaardagskaartje met 30 of 40 jaar en verras de jarige met een attente en zeer persoonlijk kaartje op zijn of haar verjaardag. Hoe werkt het? Kies uit kaarten met de leeftijd van de jarige, schrijf een boodschap, adresseer en wij regelen de rest. Je hoeft dus nooit meer de deur uit voor postzegels of de brievenbus. Zie ook onze leuke cadeaus voor de jarige!

Verras en verstuur een (X)XL verjaardagskaart

Bang om een bijzondere verjaardag te vergeten? Zet je kaart 30 jaar voor de jarige met de leeftijd van 30 tot 49 jaar nu alvast klaar en wij versturen deze per post wanneer jij dat wilt. Betalen van je verjaardagskaarten is veilig en vertrouwd. De jarige écht verrassen? Stuur een (X)XL wenskaart met daarop de bijzondere leeftijd. Succes verzekerd! Bekijk ook eens onze verjaardagskaarten voor vrouwen of verjaardagskaarten voor mannen.