Verjaardagskaarten man - Hip & Trendy

Ken jij een hippe man die jarig is? Je vindt hier een selectie van hippe verjaardag kaarten van de beste kwaliteit, zoals je gewend bent van Hallmark.

Filter op categorie

Laat weten dat je aan iemand denkt!

verjaardagskaart man - toekan-polaroid
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar & foto
TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

verjaardagskaart man - fijne-verjaardag-met-je-foto
Bekijk kaart
2,70
tekst aanpasbaar & foto
verjaardagskaart man - hieperdepiep-met-stippen
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar & foto

Laat weten dat je aan iemand denkt!

verjaardagskaart man - slinger-gefeliciteerd-man
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
verjaardagskaart man - hooray-on-your-birthday
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
verjaardagskaart man - er-is-er-1-jarig-met-een-fotokaart
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar & foto
Kaarten per pagina:

Hip & trendy verjaardagskaarten voor hippe mannen!

Het is heel attent om de moderne jarige job te feliciteren met een kaart die écht bij hem past. De collectie met trendy verjaardagskaarten voor mannen is speciaal voor jou samengesteld. Ongetwijfeld vind je hier de juiste hippe kaart voor hippe man. Je trendy verjaardagskaart voor 21.00 uur gemaakt = vandaag verstuurd, zo is de kans klein dat je te laat bent! Toch niet helemaal de juiste verjaardagskaart gevonden? Bekijk ook eens onze andere verjaardagskaarten.

Personaliseer je trendy verjaardagskaart

Een trendy verjaardagskaart maak en verstuur je in vier gemakkelijke stappen. Hoe werkt het? Kies een trendy kaart, schrijf & versier, adresseer en betaal & verstuur. Wij regelen de rest. Dat betekent dat je nooit meer op zoek hoeft naar postzegels of de brievenbus. Je hippe verjaardag kaarten extra persoonlijk maken? Schrijf je eigen teksten en plaats bijpassende hippe decoraties op je kaart. Wist je dat we ook mooie cadeaus hebben voor de jarige man!

Iemand groots verrassen?

De trendy verjaardagskaarten zijn voorzien van hippe teksten, mannelijke beelden en moderne illustraties. Al deze verjaardagskaarten sluiten naadloos aan op de smaak van de moderne man. De jarige man groots verrassen? Verstuur een hippe (X)XL verjaardagskaart en tover een lach op het gezicht van de jarige man als hij de brievenbus leegt. Je kunt ook een setje kaarten bestellen wanneer je graag een tiental trendy verjaardagskaarten voor mannen op voorraad wil hebben. Zo kan je iedere hippe man verrassen op zijn verjaardag. Bekijk ook eens onze grappige verjaardagskaarten voor mannen of sport & hobby verjaardagskaarten voor mannen.