Verjaardagskaarten jongens - Algemeen

Je bent op zoek naar een stoere verjaardagskaart voor een tienerjongen, want hij is jarig! Hallmark heeft coole kaarten voor iedere jongen.

Filter op categorie
Verjaardagskaart tienerjongens - verjaardag-tiener-happy-birthday
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Verjaardagskaart tienerjongens - Despicable-Me-minion-dave-met-bril-Gefelicitieerd
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar
Verjaardagskaart tienerjongens - geel-blauw-roze-paars-ballon-
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Verjaardagskaart tienerjongens - een-verjaardag-uit-de-ruimte
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Verjaardagskaart tienerjongens - verjaardag-tiener-coole
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Verjaardagskaart tienerjongens - feest-jarig-verjaardag
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Verjaardagskaart tienerjongens - krijtbord-coole-verjaardag
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Kaarten per pagina:

De stoerste verjaardagskaarten voor jongens

Voor de voetballer, de skater, de fietser en veel meer! Met ons ruime, gevarieerde assortiment jongenskaarten voor verjaardagen weet je zeker dat je vindt wat je zoekt. En kwaliteit is gegarandeerd: alleen het beste vinden wij goed genoeg, zoals je van ons gewend bent. Vind je het lastig om te kiezen? Bij de best verkochte tienerkaarten voor jongens zie je wat andere klanten van Hallmark kozen. We maken het je graag gemakkelijk!

De perfecte kaart voor een tienerverjaardag

Al net zo gemakkelijk is het bestellen en versturen van je verjaardagskaart. Nadat je de kaart hebt gekozen, schrijf je jouw felicitatie voor je jarige zoon, broer, neef of beste vriend. Wil je de kaart nog persoonlijker maken? Speel online met de leukste decoraties, zoals grappige hoedjes, gekke smileys en leuke tekstballonnetjes. Adres invullen, afrekenen en je kaart is onderweg naar de brievenbus. Je hoeft niet meer naar de winkel en verstuurt al je kaarten gemakkelijk vanuit je luie stoel. Wist je dat je de wenskaarten van Hallmark ook naar het buitenland kunt sturen? Leuk als je beste vriendje bijvoorbeeld op vakantie is tijdens zijn verjaardag of als hij ver weg woont en je hem mist.

Verras iedere tienerjongen met een verjaardagskaart

Online je kaart versturen is heel gemakkelijk bij Hallmark en ook nog eens succes gegarandeerd. Met een echte kaart weet je zeker dat je deze tienerjongen een lach op zijn gezicht bezorgt. Er is tenslotte voor iedere jongen iets te vinden: grappige, vrolijke, stoere en jongensachtige kaarten. Maar we hebben meer! Kijk ook eens bij de andere kaarten voor verjaardagen van bijvoorbeeld kids, mannen of vrouwen. We hebben wenskaarten voor iedere gelegenheid. Zet je kaarten alvast klaar om te verzenden in de toekomst. Dit geef je heel gemakkelijk aan in het verzendproces. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment!