Verjaardagskaarten meiden - Best verkocht

Feestje in de brievenbus

Hoe werkt het?

1. Kies een verjaardagskaart.
2. Voeg daarna dit feestelijke boeket toe. De kaart krijg je dan van ons cadeau.
3. De ontvanger wordt verrast met een feestje op de deurmat!

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Best verkochte verjaardagskaarten voor meisjes

Op zoek naar de leukste echte kaarten voor tienermeiden? Dit zijn de best verkochte kaarten voor meisjes. Leuk om te sturen én te krijgen. Is je dochter jarig? Wil jij je zusje feliciteren? Of viert je beste vriendin of nichtje haar feestje? Met een verjaardagskaart van Hallmark bezorg je haar een onvergetelijke dag. Om je kaart extra bijzonder te maken, kies je voor een fotokaart. Je uploadt die leuke foto van jullie samen, schrijft een lieve boodschap en je kaart is net een cadeautje dat op de deurmat valt. Wil je jouw meisje echt groots verrassen? Je kunt van heel veel kaarten heel simpel een XL- of XXL-kaart maken.

Vier een meidenverjaardag met leuke kaart

Staat jouw perfecte verjaardagskaart hier niet bij? We hebben meer! Kijk maar eens onder het kopje ‘algemeen’. Hier vind je ons volledige assortiment echte meidenkaarten met vrolijke prints, stoere teksten en uiteraard veel roze. Met alles wat tienermeiden leuk vinden, zoals make up, mooie kleding en cupcakes, maar ook dieren en stoere illustraties van feestvierende vriendinnen. Voor iedere tiener is er iets passends te vinden. Je vrolijkt je kaart verder op met leuke decoraties, zoals bijvoorbeeld een tekstballonnetje, taartje, verjaardagshoedje en meer gekke dingen.

Pakketje meisjeskaarten per post

Om een verjaardagskaart te versturen hoef je de deur niet meer uit. Bestellen doe je namelijk heel gemakkelijk online. Je maakt je keuze uit onze meidencollectie, versiert je kaart met de leukste foto’s en decoraties, schrijft een leuk verhaal voor haar, geeft het adres op en wij zorgen voor een snelle bezorging. Schrijf je kaarten liever met de hand? Bestel dan een pakketje kaarten op je eigen adres. De postzegels leveren we erbij. Zo heb je meteen een voorraad voor andere jarige tienermeiden. Ken je ook nog wat stoere jongens die binnenkort jarig zijn? Kijk dan ook bij onze collectie kaarten voor tienerjongens.