Vers van de pers

De leukste ballonnen nu € 9,95

Hoe werkt het?

1. Kies een kaart naar keuze.
2. Voeg een ballon toe aan je bestelling. De kaart krijg je dan van ons cadeau.
3. De ontvanger wordt verrast met écht leuke (lucht)post!

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

De mooiste kaarten vers van de pers

Wil jij je familie verrassen met de allernieuwste kaarten? In deze collectie ontdek je steeds weer de nieuwste en meest verrassende wenskaarten. Alle kaarten komen werkelijk vers van de pers en jij hebt de primeur om deze direct te versturen. In deze unieke collectie vind je kaartjes voor diverse gelegenheden zoals verjaardagen, beterschap, maar ook om iemand zomaar in het zonnetje te zetten. Wees er snel bij en verras jouw omgeving als eerste met deze te gekke kaarten!

Maak je kaarten vandaag

Via Hallmark.nl verstuur je jouw wenskaarten simpel en snel. Het bestelproces wijst zich van zelf. Je kiest de kaart die je wil versturen en daarna kan je het kaartje schrijven en versieren. Daarna vul je het adres in en kies je de gewenste verstuurdatum. Wij gaan meteen voor jou aan de slag. Je kunt die leuke verjaardagskaart dus vandaag al maken en pas verderop in het jaar versturen. Zet al je kaarten klaar en vergeet nooit meer een belangrijk moment!

De nieuwste kaarten versturen met korting

Ben jij steeds nieuwsgierig naar de leukste kaarten in deze collectie? Bij ons krijg je als vaste klant op elke kaart korting. Je kunt gratis een account aanmaken en daarmee profiteer je niet alleen van kortingen als je inlogt, maar ben je ook als eerste op de hoogte van de nieuwste kaarten en fantastische acties. Bovendien kun je gebruik maken van je online adresboek en Hallmark kalender. Super handig en altijd goed geregeld!