Werken / Pensioen kaarten - Afscheid kaarten

Afscheid nemen van een collega? Stuur afscheidskaarten wanneer je collega weg gaat of werknemer het bedrijf gaat verlaten.

Filter op categorie

Stuur je collega of werknemer een afscheidskaart

Het is natuurlijk nooit leuk als je afscheid moet nemen van een collega, maar met een Hallmark-kaart neem je op attente wijze afscheid op werkgebied. Je afscheid kaart voor 21.00 uur gemaakt = vandaag verstuurd! Wil je nog even bij andere wenskaarten kijken voordat je een beslissing maakt? Kijk gerust eens rond.

Bepaal zelf wanneer je kaart verstuurd wordt

Je collega bedanken voor de leuke tijd samen in het bedrijf was nog nooit zo gemakkelijk. Kies een kaart, schrijf een persoonlijke boodschap, adresseer en wij zorgen voor de rest. Je hoeft zelfs niet meer op zoek naar postzegels of een brievenbus. Online gemaakt, per post verstuurd! Weet jij wanneer het afscheid gaat plaatsvinden? Zet je wenskaarten dan alvast klaar en bepaal zelf op welke datum de kaarten verstuurd worden. Zo vergeet je nooit meer een kaart te sturen! Wist je dat we ook vele mooie boeketten hebben in ons assortiment? Bekijk eens onze cadeau pagina.

Op zoek naar afscheidskaarten met grappige teksten?

Verdient je collega een groots afscheid? Stuur dan een (X)XL kaart en laat de hele afdeling iets aardigs op de kaart zetten. De collectie kaarten bestaat uit passende kaarten met grappige teksten en lieve woorden die het afscheid nemen minder zwaar maken. Ben je op zoek naar kaarten voor een nieuwe baan of pensioen? Hallmark heeft voor iedere gelegenheid de juiste kaart.