Hallmark Verwenkaarten
Hallmark Verwenkaarten

 

Je hebt lekkerbekken, boekenwurmen, me-time lovers, filmfreaks, slaapkoppen, sfeermakers.... Wat voor type iemand ook is, het is fijn om een passend cadeau te geven. Daarom is de Verwenkaart er in 6 categorieën met in totaal keuze uit meer dan twintigduizend cadeaus. Binnenkort iets te vieren of iemand zomaar verwennen? Kies dan voor de Hallmark Verwenkaart. Leuk om te geven en nog veel leuker om te krijgen!
Kies een Verwenkaart

Meer dan 20.000 cadeaus Besteedbaar in 6 categorieën Cadeaus al vanaf € 5,- Veilig bijbetalen met iDEAL

Keuze uit meer dan 20.000 cadeaus in 6 categorieën

Bekijk de cadeaus

Met de Verwenkaart kun je naar hartenlust shoppen binnen alle 6 de categorieën die elk een meer dan compleet assortiment bieden. Zeker weten dus dat dit cadeau altijd goed uitpakt! Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan alvast de cadeaus.

Bekijk de cadeaus

Meer over de Hallmark Verwenkaart

Wat je nog meer moet weten

  • Koop je een Hallmark Verwenkaart via onze website? Dan ontvang je daarbij een wenskaart cadeau.
  • De Hallmark Verwenkaart is drie jaar geldig na de datum van uitgifte.
  • De waarde van de Hallmark Verwenkaart én de vervaldatum kun je op elk moment terugvinden op www.hallmark.nl/verwenkaart.
  • Wat we niet doen, is resterende bedragen uitkeren in contanten.
  • Wil de ontvanger toch liever iets anders? Geen probleem. Elke Hallmark Verwenkaart is altijd besteedbaar in alle 6 de categorieën. Volop vrijheid in keuze dus!
  • Meer over de algemene voorwaarden vind je hier.
Hallmark Verwenkaarten

Ga direct aan de slag

Hallmark Verwenkaart kopen

Binnenkort iets te vieren of wil je zo maar iemand verwennen met de Hallmark Verwenkaart? Klik dan op de button hieronder en kies de Verwenkaart die het beste bij de gelukkige ontvanger past. Maak je verrassing compleet met een persoonlijke wens op de kaart die je er van ons bij cadeau krijgt.

Hallmark Verwenkaart kopen

Hallmark Verwenkaart gekregen

Leuk! Je kan vast niet wachten om een cadeau uit te zoeken. Klik op de button hieronder en verzilver je Verwenkaart op het cadeau platform. Daarna kan je kiezen uit meer dan twintigduizend cadeaus, zeker weten dat je iets vindt waar je blij van wordt.
Veel plezier!

Hallmark Verwenkaart verzilveren