Verjaardagskaarten man - Grappig

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

De grappigste verjaardagskaarten vind je hier

Ken jij een jarige man met veel humor die een kaartje met humor wel kan waarderen? Maak nu heel gemakkelijk online humorkaarten voor de jarige man en laat deze per post versturen. Weet jij niet zeker om welke humor een man kan lachen? Wij helpen je graag. De collectie grappige verjaardagskaartjes voor mannen is speciaal geselecteerd voor de jarige job met humor. Je grappigste kaart voor 19.30 uur gemaakt? Dan gaat jouw grappige verrassing vandaag nog met de post mee.

Verstuur je grappige verjaardagskaart in vier stappen

Wist je dat je vanuit je luie stoel overal ter wereld een verjaardagskaart vol humor kunt sturen? Eenvoudig, leuk en snel. Kies je favoriete kaartje met humor, schrijf iets grappigs en adresseer. Bepaal zelf de verstuurdatum van je grappige verjaardagskaarten en wij regelen de rest voor je. Online gemaakt, per post verstuurd! Je kunt onze kaarten ook geheel persoonlijk maken met eigen teksten en leuke decoraties, om zeker te zijn van een lachende man! Wil je het nog specialer maken? Bekijk ook eens onze leuke cadeaus voor de jarige man!

Ruime keuze grappige verjaardag kaarten

Tover een glimlach op het gezicht van je jarige vriend, broer of collega en stuur een extra grappige felicitatie. Je hebt o.a. keuze uit de populaire Muppets, kaarten met grappige woordspelingen, knappe dames en fotokaarten met dieren in de hoofdrol! Voor elke man met humor de juiste kaart en altijd van de beste kwaliteit bij Hallmark! Op zoek naar een andere soort verjaardagskaart? Bekijk ook eens onze sport & hobby verjaardag kaarten en hip & trendy verjaardag kaarten voor mannen.