Kerstkaarten

684 resultaten

Maak en verstuur de mooiste kerstkaarten via Hallmark. Verras je vrienden, familie en kennissen op een unieke manier met kerst. Nu tot wel 60% korting op alle kerstkaarten!

Kerstkaarten maken en versturen?

Ben je op zoek naar de leukste kerstkaarten om naar je vrienden, familie en kennissen te versturen? Dan ben je bij Hallmark aan het juiste adres! Wij hebben ook dit jaar weer de mooiste kerstkaarten verzameld. Van grappige kerstkaarten tot aan hippe kerstkaarten. Bij Hallmark maak je de leukste en mooiste kerstkaarten makkelijk zelf online! Wil je een zakelijke relatie een kerstkaart sturen? Bekijk dan onze zakelijke kerstkaarten. Verstuur met een kleine moeite een groot gebaar.

Kerstkaarten kopen voor 2022? Ontdek jouw kerstkaarten online bij Hallmark!

Wanneer ga jij jouw kerstkaarten bestellen? Kerst komt sneller dan je denkt, dus je bent nooit te vroeg met originele kerstkaarten bestellen of inplannen. Ga je dit jaar voor grappige kerstkaarten, nostalgische kerstkaarten, hippe kerstkaarten of verstuur je een kerstkaart met foto? Alles is mogelijk wanneer je jouw kaarten met de beste wensen bestelt of alvast klaarzet op Hallmark.nl.

Wil je jouw kerstkaarten online sturen dit jaar? Dan vind je hier een breed assortiment met bijzonder kerstkaarten voor 2022. Filter op jouw wensen en vind de perfecte kerstkaart om online te versturen. Het is heel makkelijk:

 1. klik op kerstkaarten kopen
 2. filter op jouw kerstkaarten wensen
 3. kies jouw online kerstkaarten
 4. bewerk kerstkaarten met foto’s of decoraties
 5. schrijf jouw kerstwens voor 2022 erin
 6. adresseer jouw kerstkaarten
 7. plan de datum in of verzend direct
 8. betaal jouw online kerstkaarten
 9. jouw kerstkaarten worden verzonden!
 

Handig, toch? Alle kerstkaarten voor 2022 in één overzicht, geen gedoe met kerstzegels die op zijn of lange wachtrijen bij de kassa. Gewoon via je laptop, telefoon of tablet kerstkaarten online bestellen die je helemaal kunt personaliseren. Zo kies je jouw kerstkaartjes zorgvuldig uit en heb je de tijd om na te denken over de boodschap die je erin wilt schrijven.

Wil je zelf online kerstkaarten maken?

Zelf kerstkaarten ontwerpen of kerstkaarten met foto’s online versturen? Ook dat is mogelijk. Een kerstkaart online maken die je zelf ontwerpt is extra bijzonder en persoonlijk. Je kunt een eigen ontwerp uploaden in een blanco fotokaart of een kerstkaart met foto kiezen en hierin jouw eigen foto’s uploaden. Kerstkaarten met foto’s zijn makkelijk om te maken en worden vaak enthousiast ontvangen, dus dat maakt originele kerstkaarten versturen extra leuk dit jaar.

Wees slim, plan jouw kerstkaarten alvast in! Dankzij de handige optie om jouw kerstkaarten vooruit in te plannen, weet je zeker dat je op tijd bent met het sturen van je kaartjes voor Kerst. Je hebt nu alvast tijd om na te denken over het design en jouw kerstwens. Zo voorkom je dat je rond december door alle drukte geen tijd meer hebt om kerstkaarten te versturen, dus dat is een geruststellende gedachte. Het kan maar geregeld zijn!

Maak je kerstkaart persoonlijk

Met kerst willen we iedereen verrassen met een groot gebaar. Bij Hallmark kan dit! In vier gemakkelijke stappen verstuur je jouw vrienden, familie en kennissen de prachtigste kerstkaarten. Kies een kerstkaart uit ons ruime assortiment, personaliseer hem naar jou wensen, selecteer één of meerdere adressen en versturen maar. Weet je niet zo goed wat je in je kerstkaart moet schrijven? Geen probleem! Wij helpen je graag om de mooiste kerstwensen op papier te krijgen. Bekijk hier alle kerstwensen en laat je inspireren! Ook kan je de leukste foto's toevoegen aan jouw kerstkaart. Tijdens het bewerken van je kerstkaart kan je aan de binnenkant een persoonlijke foto uploaden. Wil je graag een kerstfoto aan de voorkant van je kerstkaart? Bekijk dan ook eens onze foto kerstkaarten. Heb je toch nog een beetje hulp nodig bij het maken van je kerstkaarten? Bekijk dan hier onze informatiepagina voor meer uitleg over het maken van kerstkaarten online.

Stappenplan: kerstkaarten inplannen

Het inplannen van je kerstkaarten versturen werkt als volgt:

 1. kies je kerstkaart of kerstkaart met foto
 2. decoreer deze of voeg foto’s toe
 3. schrijf jouw kerstwensen in de kaart
 4. adresseer de kerstkaart
 5. vul bij bezorgdatum de gewenste bezorgdatum in de toekomst in
 6. reken af en klaar ben je!
 7. jouw ingeplande kerstkaarten worden op de gewenste datum rond Kerst verstuurd
 

Tip: plan de bezorgdatum het liefst een paar dagen vóór Kerst in, want de bezorgdiensten zijn meestal erg druk rond de feestdagen. Zo ben je er zeker van dat jouw kerstkaarten op tijd arriveren bij de ontvanger.

Welke soorten kerstkaarten zijn er om uit te kiezen?

Kaarten voor Kerst zijn er in alle soorten en maten. Wat jouw stijl ook is, er zijn altijd kerstkaarten die erbij passen. Grappige kerstkaarten met dieren, hippe kerstkaarten met sierlijke typografie, nostalgische kerstkaarten met winters landschap, zakelijke kerstkaarten of glamour kerstkaarten vol glitter en glans. Denk na over aan wie je de kaart stuurt, want naar je grootouders stuur je vaak een ander soort kerstkaart dan naar je vrienden. Je hoeft je niet te binden aan één soort kaart, want voor elke ontvanger is er een mooie kerstkaart. Het voordeel van online kerstkaarten sturen is dat je in één overzicht alle kerstkaarten in een bepaalde stijl ziet, heel handig!

Kerstkaarten voor kinderen: wens ze fijne feestdagen

Wil je kinderen in jouw omgeving verrassen? Stuur ze dan een persoonlijke kerstkaart en maak je kerstkaart online. Hoe leuk is het wanneer er een envelop op de deurmat ploft met hun eigen naam erop?! Kerstkaarten voor kinderen zijn er in allerlei stijlen. Bijvoorbeeld met bekende figuren erop of met vrolijke illustraties. Wat denk je van Paw Patrol kerstkaarten, Spiderman kerstkaarten, Frozen kerstkaarten of kerstkaarten met stripfiguren? Vraag in de kaart of ze jou ook een kaart terug willen sturen en spoor ze aan om creatief te zijn. Zelf kerstkaarten knutselen, dat vindt elk kind leuk!

Sfeervolle kerstkaarten met illustraties sturen

Mooie samenwerkingen binnen Hallmark, zoals met Marjolein Bastin of Matia Heesakkers, vind je terug in de nieuwe collecties kerstkaarten in het assortiment. Prachtige natuur illustraties op Marjolein Bastin kerstkaarten of vrolijke tekeningen op Matia Studio kerstkaarten zijn heel leuk om te sturen naar vrienden of familie. Voorzie ze van een persoonlijke kerstwens en wens jouw dierbaren een onvergetelijke Kerst per post. Wie wens jij fijne feestdagen?

Een kerstkaart voor iedereen

Misschien heb je wel een lijst van mensen die je trouw ieder jaar een kerstkaart stuurt. In dat geval maakt Hallmark het je nu extra gemakkelijk om iedereen dit jaar ook een kerstkaartje terug te sturen. Zet om te beginnen al je adressen in een Excel bestand, deze complete lijst upload je op Hallmark.nl en met een druk op de knop verstuur je daarna je kerstkaart naar iedereen. Zo wens je makkelijk en snel al je geliefde fijne feestdagen toe! Wil je nog een kerstcadeautje toevoegen aan je kerstkaart? Bekijk dan eens de kerstcadeaus en verras deze kerst op een extra speciale manier! Van prachtige kerstbloemen tot aan overheerlijke kerst chocolade. We hebben het allemaal!

Heb je nog vragen? Onze klantenservice helpt je graag!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een foto aan mijn kaart toevoegen?

Op elke wenskaart kun je aan de binnenkant foto’s toevoegen. Zoveel je maar wilt! Tijdens het bewerken van (de binnenkant van), je kaart zie je links een foto button staan. Klik je hier op, dan verschijnt er een venster waar je je foto’s kunt uploaden via de knop ‘upload een foto’. Zodra het uploaden klaar is, verschijnt de foto in het venster en kan je deze toevoegen aan je kaart. Als je een Hallmark account hebt, worden de geüploade foto’s voor je bewaard. Je kunt maximaal 16 foto’s bewaren.

Kan ik decoraties aan de kaart toevoegen?

Zeker weten! Je kunt naar hartenlust decoraties toevoegen aan je kaart. Van ballonnen tot hartjes of tover een snor op iemands gezicht. Hoe doe je dat? Tijdens het bewerken van de kaart verschijnt de optie ‘decoratie’ in het paarse menu. Als je daar op klikt, verschijnt er een venster met honderden decoraties.

Kan ik een cadeau aan mijn kaart toevoegen?

Dat kan! Nadat je jouw kaart bewerkt hebt, krijg je de vraag of je nog een cadeau wilt toevoegen aan je kaart. Je kunt dan kiezen uit één van de aanbevolen cadeaus of alle cadeaus bekijken. Kies wat moois uit en het cadeau wordt gelijk aan je winkelmand toegevoegd.

Kan ik een kaart die ik al gemaakt heb opnieuw gebruiken?

Ja zeker! Als je een Hallmark-account Hallmark-account hebt, kun je je verstuurde kaarten opnieuw gebruiken. Heb je een kaart gemaakt op de website van Hallmark? Ga dan naar ‘Mijn Account’ en klik in het linker menu op ‘Mijn Bestellingen’. Je kunt de kaarten die je hebt ontworpen op je smartphone of tablet ook opnieuw gebruiken of bewerken op je computer!

Welke tekst zet ik op mijn kaartje?

Er is voor elk moment een passende kaart te vinden, maar wat schrijf je er op? Het is niet altijd even makkelijk om een originele en geschikte tekst te bedenken. Om jou te helpen kan je hier inspiratie teksten inspiratie tekste

Kerstkaarten

Wil je een kerstkaart maken en versturen? ⭐Bekijk dan het ruime aanbod kerstkaarten bij Hallmark online! ⭐Makkelijk en snel ⭐De mooiste kerstkaarten ⭐Ontwerp zelf!

684 resultaten

Laat weten dat je aan iemand denkt

Laat weten dat je aan iemand denkt

TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Laat weten dat je aan iemand denkt

TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Laat weten dat je aan iemand denkt

Kerstkaarten maken en versturen?

Ben je op zoek naar de leukste kerstkaarten om naar je vrienden, familie en kennissen te versturen? Dan ben je bij Hallmark aan het juiste adres! Wij hebben ook dit jaar weer de mooiste kerstkaarten verzameld. Van grappige kerstkaarten tot aan hippe kerstkaarten. Bij Hallmark maak je de leukste en mooiste kerstkaarten makkelijk zelf online! Wil je een zakelijke relatie een kerstkaart sturen? Bekijk dan onze zakelijke kerstkaarten. Verstuur met een kleine moeite een groot gebaar.

Kerstkaarten kopen voor 2022? Ontdek jouw kerstkaarten online bij Hallmark!

Wanneer ga jij jouw kerstkaarten bestellen? Kerst komt sneller dan je denkt, dus je bent nooit te vroeg met originele kerstkaarten bestellen of inplannen. Ga je dit jaar voor grappige kerstkaarten, nostalgische kerstkaarten, hippe kerstkaarten of verstuur je een kerstkaart met foto? Alles is mogelijk wanneer je jouw kaarten met de beste wensen bestelt of alvast klaarzet op Hallmark.nl.

Wil je jouw kerstkaarten online sturen dit jaar? Dan vind je hier een breed assortiment met bijzonder kerstkaarten voor 2022. Filter op jouw wensen en vind de perfecte kerstkaart om online te versturen. Het is heel makkelijk:

 1. klik op kerstkaarten kopen
 2. filter op jouw kerstkaarten wensen
 3. kies jouw online kerstkaarten
 4. bewerk kerstkaarten met foto’s of decoraties
 5. schrijf jouw kerstwens voor 2022 erin
 6. adresseer jouw kerstkaarten
 7. plan de datum in of verzend direct
 8. betaal jouw online kerstkaarten
 9. jouw kerstkaarten worden verzonden!
 

Handig, toch? Alle kerstkaarten voor 2022 in één overzicht, geen gedoe met kerstzegels die op zijn of lange wachtrijen bij de kassa. Gewoon via je laptop, telefoon of tablet kerstkaarten online bestellen die je helemaal kunt personaliseren. Zo kies je jouw kerstkaartjes zorgvuldig uit en heb je de tijd om na te denken over de boodschap die je erin wilt schrijven.

Wil je zelf online kerstkaarten maken?

Zelf kerstkaarten ontwerpen of kerstkaarten met foto’s online versturen? Ook dat is mogelijk. Een kerstkaart online maken die je zelf ontwerpt is extra bijzonder en persoonlijk. Je kunt een eigen ontwerp uploaden in een blanco fotokaart of een kerstkaart met foto kiezen en hierin jouw eigen foto’s uploaden. Kerstkaarten met foto’s zijn makkelijk om te maken en worden vaak enthousiast ontvangen, dus dat maakt originele kerstkaarten versturen extra leuk dit jaar.

Wees slim, plan jouw kerstkaarten alvast in! Dankzij de handige optie om jouw kerstkaarten vooruit in te plannen, weet je zeker dat je op tijd bent met het sturen van je kaartjes voor Kerst. Je hebt nu alvast tijd om na te denken over het design en jouw kerstwens. Zo voorkom je dat je rond december door alle drukte geen tijd meer hebt om kerstkaarten te versturen, dus dat is een geruststellende gedachte. Het kan maar geregeld zijn!

Maak je kerstkaart persoonlijk

Met kerst willen we iedereen verrassen met een groot gebaar. Bij Hallmark kan dit! In vier gemakkelijke stappen verstuur je jouw vrienden, familie en kennissen de prachtigste kerstkaarten. Kies een kerstkaart uit ons ruime assortiment, personaliseer hem naar jou wensen, selecteer één of meerdere adressen en versturen maar. Weet je niet zo goed wat je in je kerstkaart moet schrijven? Geen probleem! Wij helpen je graag om de mooiste kerstwensen op papier te krijgen. Bekijk hier alle kerstwensen en laat je inspireren! Ook kan je de leukste foto's toevoegen aan jouw kerstkaart. Tijdens het bewerken van je kerstkaart kan je aan de binnenkant een persoonlijke foto uploaden. Wil je graag een kerstfoto aan de voorkant van je kerstkaart? Bekijk dan ook eens onze foto kerstkaarten. Heb je toch nog een beetje hulp nodig bij het maken van je kerstkaarten? Bekijk dan hier onze informatiepagina voor meer uitleg over het maken van kerstkaarten online.

Stappenplan: kerstkaarten inplannen

Het inplannen van je kerstkaarten versturen werkt als volgt:

 1. kies je kerstkaart of kerstkaart met foto
 2. decoreer deze of voeg foto’s toe
 3. schrijf jouw kerstwensen in de kaart
 4. adresseer de kerstkaart
 5. vul bij bezorgdatum de gewenste bezorgdatum in de toekomst in
 6. reken af en klaar ben je!
 7. jouw ingeplande kerstkaarten worden op de gewenste datum rond Kerst verstuurd
 

Tip: plan de bezorgdatum het liefst een paar dagen vóór Kerst in, want de bezorgdiensten zijn meestal erg druk rond de feestdagen. Zo ben je er zeker van dat jouw kerstkaarten op tijd arriveren bij de ontvanger.

Welke soorten kerstkaarten zijn er om uit te kiezen?

Kaarten voor Kerst zijn er in alle soorten en maten. Wat jouw stijl ook is, er zijn altijd kerstkaarten die erbij passen. Grappige kerstkaarten met dieren, hippe kerstkaarten met sierlijke typografie, nostalgische kerstkaarten met winters landschap, zakelijke kerstkaarten of glamour kerstkaarten vol glitter en glans. Denk na over aan wie je de kaart stuurt, want naar je grootouders stuur je vaak een ander soort kerstkaart dan naar je vrienden. Je hoeft je niet te binden aan één soort kaart, want voor elke ontvanger is er een mooie kerstkaart. Het voordeel van online kerstkaarten sturen is dat je in één overzicht alle kerstkaarten in een bepaalde stijl ziet, heel handig!

Kerstkaarten voor kinderen: wens ze fijne feestdagen

Wil je kinderen in jouw omgeving verrassen? Stuur ze dan een persoonlijke kerstkaart en maak je kerstkaart online. Hoe leuk is het wanneer er een envelop op de deurmat ploft met hun eigen naam erop?! Kerstkaarten voor kinderen zijn er in allerlei stijlen. Bijvoorbeeld met bekende figuren erop of met vrolijke illustraties. Wat denk je van Paw Patrol kerstkaarten, Spiderman kerstkaarten, Frozen kerstkaarten of kerstkaarten met stripfiguren? Vraag in de kaart of ze jou ook een kaart terug willen sturen en spoor ze aan om creatief te zijn. Zelf kerstkaarten knutselen, dat vindt elk kind leuk!

Sfeervolle kerstkaarten met illustraties sturen

Mooie samenwerkingen binnen Hallmark, zoals met Marjolein Bastin of Matia Heesakkers, vind je terug in de nieuwe collecties kerstkaarten in het assortiment. Prachtige natuur illustraties op Marjolein Bastin kerstkaarten of vrolijke tekeningen op Matia Studio kerstkaarten zijn heel leuk om te sturen naar vrienden of familie. Voorzie ze van een persoonlijke kerstwens en wens jouw dierbaren een onvergetelijke Kerst per post. Wie wens jij fijne feestdagen?

Een kerstkaart voor iedereen

Misschien heb je wel een lijst van mensen die je trouw ieder jaar een kerstkaart stuurt. In dat geval maakt Hallmark het je nu extra gemakkelijk om iedereen dit jaar ook een kerstkaartje terug te sturen. Zet om te beginnen al je adressen in een Excel bestand, deze complete lijst upload je op Hallmark.nl en met een druk op de knop verstuur je daarna je kerstkaart naar iedereen. Zo wens je makkelijk en snel al je geliefde fijne feestdagen toe! Wil je nog een kerstcadeautje toevoegen aan je kerstkaart? Bekijk dan eens de kerstcadeaus en verras deze kerst op een extra speciale manier! Van prachtige kerstbloemen tot aan overheerlijke kerst chocolade. We hebben het allemaal!

Heb je nog vragen? Onze klantenservice helpt je graag!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een foto aan mijn kaart toevoegen?

Op elke wenskaart kun je aan de binnenkant foto’s toevoegen. Zoveel je maar wilt! Tijdens het bewerken van (de binnenkant van), je kaart zie je links een foto button staan. Klik je hier op, dan verschijnt er een venster waar je je foto’s kunt uploaden via de knop ‘upload een foto’. Zodra het uploaden klaar is, verschijnt de foto in het venster en kan je deze toevoegen aan je kaart. Als je een Hallmark account hebt, worden de geüploade foto’s voor je bewaard. Je kunt maximaal 16 foto’s bewaren.

Kan ik decoraties aan de kaart toevoegen?

Zeker weten! Je kunt naar hartenlust decoraties toevoegen aan je kaart. Van ballonnen tot hartjes of tover een snor op iemands gezicht. Hoe doe je dat? Tijdens het bewerken van de kaart verschijnt de optie ‘decoratie’ in het paarse menu. Als je daar op klikt, verschijnt er een venster met honderden decoraties.

Kan ik een cadeau aan mijn kaart toevoegen?

Dat kan! Nadat je jouw kaart bewerkt hebt, krijg je de vraag of je nog een cadeau wilt toevoegen aan je kaart. Je kunt dan kiezen uit één van de aanbevolen cadeaus of alle cadeaus bekijken. Kies wat moois uit en het cadeau wordt gelijk aan je winkelmand toegevoegd.

Kan ik een kaart die ik al gemaakt heb opnieuw gebruiken?

Ja zeker! Als je een Hallmark-account <a href="/inloggen"> Hallmark-account</a> hebt, kun je je verstuurde kaarten opnieuw gebruiken. Heb je een kaart gemaakt op de website van Hallmark? Ga dan naar ‘Mijn Account’ en klik in het linker menu op ‘Mijn Bestellingen’. Je kunt de kaarten die je hebt ontworpen op je smartphone of tablet ook opnieuw gebruiken of bewerken op je computer!

Welke tekst zet ik op mijn kaartje?

Er is voor elk moment een passende kaart te vinden, maar wat schrijf je er op? Het is niet altijd even makkelijk om een originele en geschikte tekst te bedenken. Om jou te helpen kan je hier inspiratie teksten <a href="/inspiratie"> inspiratie tekste