Kerstkaarten

Bekijk hier je verzendlijst
kerst-divider

De beste kersttips voor jou geselecteerd

De beste kersttips voor jou geselecteerd

De kerst top 10 van Hallmark

Kerstkaarten versturen doe je bij Hallmark

Voor de allermooiste kerstkaarten ga je natuurlijk naar Hallmark.nl. Je bent hier op de goede plek om iedereen die je lief is deze winter blij te maken met een prachtige kerstwens in de brievenbus. Wij zullen je altijd optimaal van dienst zijn en je kunt je kaarten helemaal zelf maken zoals jij ze hebben wil. Door het uitgebreide assortiment vind jij precies de kerskaart die jij zoekt. Stijlvol, klassiek, grappig of liefdevol. Je vindt het allemaal tussen onze kant-en-klare kaarten. Natuurlijk kun je alle kaarten zelf nog een persoonlijk tintje geven. En heb jij onze fotokaarten al gezien?

Een mooie herinnering op je kerstkaarten

Kerstkaarten met foto’s roepen altijd veel leuke reacties op en worden vaak langere tijd bewaard. Wij helpen je graag om jouw leukste foto’s om te vormen tot een feestelijke kerstkaart. Kies één van onze kerst fotokaarten en upload simpelweg de foto’s die jij wil gebruiken. Zo simpel is het! Als een piek op de kerstboom kun je jouw kaarten versieren met leuke kerstdecoraties. Neem ook zeker een kijkje op onze inspiratiepagina om leuke ideeën op te doen. Vergeet niet om ook naar je zelf een fotokaart te sturen zodat je hem kunt bewaren in je foto- of plakboek.

Online je kerstkaarten bestellen en versturen

Het online bestellen van je kerstkaarten levert je vele voordelen op. Je kunt jouw familie en vrienden in een paar klikken allemaal tegelijk een kerstkaart sturen. Maak gebruik van Excel-adressenbestand en sla alle adressen meteen op in je Hallmark-adresboek. Zo profiteer je van kwantumkorting en hou je ook meer tijd over voor al je andere kerstvoorbereidingen. Als je een Hallmark-account hebt worden jouw verstuurde kaarten altijd opgeslagen zodat je deze opnieuw kunt gebruiken. Handig als je nog iemand vergeten bent! Voor bedrijven en zakelijke relaties zijn er ook diverse mogelijkheden. Ontdek hier onze zakelijke kerstkaarten.