Grappige kerstkaarten

39 resultaten

De grappigste kerstkaarten vind je hier bij Hallmark. In deze collectie vind je grappige en komische wenskaarten om echt iedereen een vrolijk kerstfeest te wensen.

Grappige kerstkaart sturen? Bestel jouw grappige kerstkaarten bij Hallmark!

Kerstkaarten met humor geven de feestdagen een extra sjeu. Grappige kerstkaarten versturen kan voor elke leeftijd en elke situatie. Lachen is gezond, dus bezorg een grappige kerstkaart bij iemand die jij een grote glimlach gunt.

Lach je krom om de grappige kerstkaarten van Hallmark. In deze collectie vind je komische en leuke kerstkaarten om echt iedereen een vrolijk kerstfeest te wensen. Online je grappige kerstkaarten maken en per post versturen was nog nooit zo gemakkelijk. Je hoeft in deze kou niet meer naar buiten om kerstkaarten en kerstzegels te kopen. Je bestelt je wenskaarten online bij Hallmark.nl en wij zorgen ervoor dat ze bezorgd worden! Om er zeker van te zijn dat jouw kerstverrassing met kerst op de kast staat, bestel je uiterlijk voor 22 december.

Zelf grappige kerstkaarten maken

Ga zelf aan de slag en maak je eigen humor kerstkaarten. Je kunt heel eenvoudig je eigen grappige kerstkaarten maken bij Hallmark. Er zijn meerdere mogelijkheden, dus kies de manier van zelf grappige kerstkaarten maken en versturen die jou aanspreekt.

Grappige foto kerstkaarten maken

Bij het maken van een grappige foto kerstkaart, upload je jouw eigen hilarische foto’s. Bijvoorbeeld van jou en de geadresseerde samen op vakantie of een feestje. Die grappige foto’s voor je kerstkaart upload je bij Hallmark, wanneer je kiest voor het zelf maken van grappige foto kerstkaarten. Vervolgens kun je het geheel versieren en bewerken met grappige teksten en decoraties! Zo stuur je met foto kerstkaarten een kerstwens om te lachen!

Onze humoristische kerstkaarten bevatten grappige teksten en vrolijke afbeeldingen. Ben je een echte grappenmaker? Bekijk dan ook onze grappige kerstkaarten waarin je jouw foto’s kunt plaatsen. Je kunt de fotokaarten zelf ontwerpen met een beetje hulp van Hallmark. Onze funny decoraties zoals foute kersttruien, rendieren en de Kerstman zorgen gegarandeerd voor een komisch effect op je kaart. Als extra verrassing kun je jouw ludieke kerstkaart ook nog in (X)XL formaat versturen. Maak nu een grappige kerstkaart en laat vele mensen in je omgeving glimlachen. Hallmark heeft een grote collectie humoristische kerstkaartjes. Toch geen passende kaart kunnen vinden? Bekijk dan onze hippe kerstkaarten of ontwerp een kerstkaart met een eigen foto.

Kies een grappige kerstkaart en personaliseer

Een andere manier is het kiezen van een kerstkaart uit het grappige kerstkaarten assortiment. Deze kun je bewerken met tekst en decoraties om hem zo persoonlijk en extra grappig te maken. Zo maak je een originele kerstkaart waar de ontvanger gegarandeerd om moet lachen!

Grappige kerstkaarten verzenden is zo makkelijk

Je doet het namelijk gewoon online. Kies je kaart, bewerk hem, adresseer je kerstkaart en betaal je grappige kerstkaart. Onze bezorgdienst zorgt ervoor dat jouw grappige kerstkaarten bezorgd worden bij de ontvanger, zodat dit een giga grappige Kerst wordt!

Grappige kerstkaarten 2023 sturen

Wat denk je van grappige dieren kerstkaarten? Of grappige kerstkaarten illustraties? Er valt veel te kiezen, maar jouw oog valt ongetwijfeld op één van de grappige kerstkaarten uit de 2023 collectie. Hilarische illustraties of foto’s van dieren op humor kerstkaarten doen het altijd goed bij de ontvanger. Natuurlijk is er plek aan de binnenkant van de kerstkaart om een grappige Kerst tekst te schrijven, zodat de buitenkant goed past bij de binnenkant. Kies voor grappige Kerst gedichten voor kerstkaarten, verzin zelf een grappige kerstkaart tekst of quote iemand die eerder een grappige tekst voor Kerst heeft bedacht.

Wens fijne feestdagen, maar dan grappig

Hoe doe je dat? Een grappige tekst bedenken voor kerstkaarten? Dat is soms lastiger dan je denkt, maar de inspiratie kan zitten in iets kleins. Denk bijvoorbeeld aan de grappigste momenten van 2023 die je samen met de ontvanger hebt meegemaakt of verwijs naar iets grappigs dat op de planning staat voor 2024. Misschien heeft iemand die jullie allebei kennen wel iets heel grappigs gedaan of meegemaakt? Dan kan dat ook een inspiratiebron zijn om op een grappige manier jouw kerstwens vorm te geven.

Plan jouw originele en grappige kerstkaarten in

Rond Kerst zijn de bezorgdiensten heel druk. Daarom is het wijs om jouw unieke en grappige kerstkaarten van tevoren in te plannen. Kies niet voor het bezorgen op 24 december, maar ga voor een iets eerdere datum, zodat je er zeker van bent dat jouw grappige kerstkaart op tijd wordt verzonden. Zo kun je ook nu al aan de slag met jouw humor kerstwensen en hoef je er straks niet meer over na te denken!

Grappige kerstkaart afbeeldingen en illustraties

Er zijn veel grappige kerstkaarten voor volwassenen om te sturen, maar je kunt ook grappige kerstkaarten voor kinderen bestellen. Maak in onze zoekfilters jouw keuze en kom zo bij de grappigste kerstkaart ooit voor 2023 terecht! Er zijn zulke grappige kerstkaarten te vinden, bijvoorbeeld met grappige afbeeldingen van pratend fruit, schattige beestjes of bekende figuren met humor. Grappige teksten voor je kerstkaart kunnen de voorkant van de kerstkaart sieren. Denk bijvoorbeeld aan grappige kerstkaarten van &C of Rumag, daarmee stuur je een kerstwens met een knipoog naar de traditionele kerstkaart.

Grappige kerstkaarten voor heren

Wat typeert een grappige kerstkaart voor mannen? Denk aan iconische onderwerpen zoals een vriendenkring, grappige werksituaties, ouder worden, sportieve prestaties of het gezinsleven. En er mag natuurlijk gespot worden met de werkelijkheid. Allemaal onderwerpen om inspiratie uit te halen voor jouw kerstkaarten met humor voor mannen.

Grappige kerstkaarten voor dames

Wat typeert een grappige kerstkaart voor vrouwen? Dat kunnen onderwerpen zijn zoals vriendinnen, grappige werksituaties, ouder worden, sportieve prestaties of het gezinsleven. Liefst met een vette knipoog naar de realiteit. Allemaal onderwerpen om inspiratie uit te halen voor jouw kerstkaarten met humor voor vrouwen.

Grappige kerstkaarten voor kinderen

Wat typeert een grappige kerstkaart voor kinderen? Voor kinderen kun je je uitleven, want grappige dieren kerstkaarten met honden of poezen zorgen al voor een schaterlach bij veel kleintjes. Denk aan onderwerpen die herkenbaar zijn voor kinderen, zoals bekende stripfiguren, karakters uit bekende animatiefilms of hun favoriete serie. Zo kun je eenvoudig grappige kerstkaarten bestellen voor kinderen.

Grappige kerstkaarten voor ouderen

Wat typeert een grappige kerstkaart voor ouderen? Zorg ervoor dat, wanneer het om een grappige tekst gaat, de tekst goed zichtbaar en duidelijk is. Zo weet je zeker dat de boodschap goed aankomt. Grappige foto kerstkaarten met foto’s van kinderen en kleinkinderen doen het ook goed, zeker wanneer er een hilarisch moment op te zien is. Zo zie je: grappige kerstkaarten maken voor ouderen is niet zo moeilijk!

Grappige kerstkaarten voor ouderen

Kerstkaarten maken kost op Hallmark.nl slecht een paar minuutjes van je tijd. Kies een leuke kerstkaart waar jij om moet lachen, schrijf jouw kerstwens en selecteer degene die jij wil verrassen. Vergeet niet om de datum te selecteren waarop jouw humoristische kerstkaart in de brievenbus moeten belanden. Je kerstkaart bestellen is leuk en makkelijk. Een glimlach is dus zo geregeld! Of je nu één kaart wil sturen of je hele familie wil verrassen, dat maakt niet uit. Tip: je kunt ook een setje van minimaal 10 kaarten van je favoriete kerstkaart bestellen. Kies dan voor thuis bezorgen, zodat je ze zelf kunt schrijven en kan posten. Wil je iemand in het bijzonder aan het lachen maken? Met één van onze kerstcadeaus maak je van jouw grappige kerstkaart een onvergetelijk uitpakmoment!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een foto aan mijn kaart toevoegen?

Op elke wenskaart kun je aan de binnenkant foto’s toevoegen. Zoveel je maar wilt! Tijdens het bewerken van (de binnenkant van), je kaart zie je links een foto button staan. Klik je hier op, dan verschijnt er een venster waar je je foto’s kunt uploaden via de knop ‘upload een foto’. Zodra het uploaden klaar is, verschijnt de foto in het venster en kan je deze toevoegen aan je kaart. Als je een Hallmark account hebt, worden de geüploade foto’s voor je bewaard. Je kunt maximaal 16 foto’s bewaren.

Kan ik decoraties aan de kaart toevoegen?

Zeker weten! Je kunt naar hartenlust decoraties toevoegen aan je kaart. Van ballonnen tot hartjes of tover een snor op iemands gezicht. Hoe doe je dat? Tijdens het bewerken van de kaart verschijnt de optie ‘decoratie’ in het paarse menu. Als je daar op klikt, verschijnt er een venster met honderden decoraties.

Kan ik een cadeau aan mijn kaart toevoegen?

Dat kan! Nadat je jouw kaart bewerkt hebt, krijg je de vraag of je nog een cadeau wilt toevoegen aan je kaart. Je kunt dan kiezen uit één van de aanbevolen cadeaus of alle cadeaus bekijken. Kies wat moois uit en het cadeau wordt gelijk aan je winkelmand toegevoegd.

Kan ik een kaart die ik al gemaakt heb opnieuw gebruiken?

Ja zeker! Als je een Hallmark-account Hallmark-account hebt, kun je je verstuurde kaarten opnieuw gebruiken. Heb je een kaart gemaakt op de website van Hallmark? Ga dan naar ‘Mijn Account’ en klik in het linker menu op ‘Mijn Bestellingen’. Je kunt de kaarten die je hebt ontworpen op je smartphone of tablet ook opnieuw gebruiken of bewerken op je computer!

Welke tekst zet ik op mijn kaartje?

Er is voor elk moment een passende kaart te vinden, maar wat schrijf je er op? Het is niet altijd even makkelijk om een originele en geschikte tekst te bedenken. Om jou te helpen kan je hier inspiratie teksten inspiratie tekste

Grappige kerstkaarten

Bekijk hier alle grappige en humoristische kerstkaarten met eigen tekst of foto. ⭐ Tover deze kerst een lach op iedereen zijn gezicht.

39 resultaten

Laat weten dat je aan iemand denkt

Laat weten dat je aan iemand denkt

TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Laat weten dat je aan iemand denkt

TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

tekst aanpasbaar
279

Grappige kerstkaart sturen? Bestel jouw grappige kerstkaarten bij Hallmark!

Kerstkaarten met humor geven de feestdagen een extra sjeu. Grappige kerstkaarten versturen kan voor elke leeftijd en elke situatie. Lachen is gezond, dus bezorg een grappige kerstkaart bij iemand die jij een grote glimlach gunt.

Lach je krom om de grappige kerstkaarten van Hallmark. In deze collectie vind je komische en leuke kerstkaarten om echt iedereen een vrolijk kerstfeest te wensen. Online je grappige kerstkaarten maken en per post versturen was nog nooit zo gemakkelijk. Je hoeft in deze kou niet meer naar buiten om kerstkaarten en kerstzegels te kopen. Je bestelt je wenskaarten online bij Hallmark.nl en wij zorgen ervoor dat ze bezorgd worden! Om er zeker van te zijn dat jouw kerstverrassing met kerst op de kast staat, bestel je uiterlijk voor 22 december.

Zelf grappige kerstkaarten maken

Ga zelf aan de slag en maak je eigen humor kerstkaarten. Je kunt heel eenvoudig je eigen grappige kerstkaarten maken bij Hallmark. Er zijn meerdere mogelijkheden, dus kies de manier van zelf grappige kerstkaarten maken en versturen die jou aanspreekt.

Grappige foto kerstkaarten maken

Bij het maken van een grappige foto kerstkaart, upload je jouw eigen hilarische foto’s. Bijvoorbeeld van jou en de geadresseerde samen op vakantie of een feestje. Die grappige foto’s voor je kerstkaart upload je bij Hallmark, wanneer je kiest voor het zelf maken van grappige foto kerstkaarten. Vervolgens kun je het geheel versieren en bewerken met grappige teksten en decoraties! Zo stuur je met foto kerstkaarten een kerstwens om te lachen!

Onze humoristische kerstkaarten bevatten grappige teksten en vrolijke afbeeldingen. Ben je een echte grappenmaker? Bekijk dan ook onze grappige kerstkaarten waarin je jouw foto’s kunt plaatsen. Je kunt de fotokaarten zelf ontwerpen met een beetje hulp van Hallmark. Onze funny decoraties zoals foute kersttruien, rendieren en de Kerstman zorgen gegarandeerd voor een komisch effect op je kaart. Als extra verrassing kun je jouw ludieke kerstkaart ook nog in (X)XL formaat versturen. Maak nu een grappige kerstkaart en laat vele mensen in je omgeving glimlachen. Hallmark heeft een grote collectie humoristische kerstkaartjes. Toch geen passende kaart kunnen vinden? Bekijk dan onze hippe kerstkaarten of ontwerp een kerstkaart met een eigen foto.

Kies een grappige kerstkaart en personaliseer

Een andere manier is het kiezen van een kerstkaart uit het grappige kerstkaarten assortiment. Deze kun je bewerken met tekst en decoraties om hem zo persoonlijk en extra grappig te maken. Zo maak je een originele kerstkaart waar de ontvanger gegarandeerd om moet lachen!

Grappige kerstkaarten verzenden is zo makkelijk

Je doet het namelijk gewoon online. Kies je kaart, bewerk hem, adresseer je kerstkaart en betaal je grappige kerstkaart. Onze bezorgdienst zorgt ervoor dat jouw grappige kerstkaarten bezorgd worden bij de ontvanger, zodat dit een giga grappige Kerst wordt!

Grappige kerstkaarten 2023 sturen

Wat denk je van grappige dieren kerstkaarten? Of grappige kerstkaarten illustraties? Er valt veel te kiezen, maar jouw oog valt ongetwijfeld op één van de grappige kerstkaarten uit de 2023 collectie. Hilarische illustraties of foto’s van dieren op humor kerstkaarten doen het altijd goed bij de ontvanger. Natuurlijk is er plek aan de binnenkant van de kerstkaart om een grappige Kerst tekst te schrijven, zodat de buitenkant goed past bij de binnenkant. Kies voor grappige Kerst gedichten voor kerstkaarten, verzin zelf een grappige kerstkaart tekst of quote iemand die eerder een grappige tekst voor Kerst heeft bedacht.

Wens fijne feestdagen, maar dan grappig

Hoe doe je dat? Een grappige tekst bedenken voor kerstkaarten? Dat is soms lastiger dan je denkt, maar de inspiratie kan zitten in iets kleins. Denk bijvoorbeeld aan de grappigste momenten van 2023 die je samen met de ontvanger hebt meegemaakt of verwijs naar iets grappigs dat op de planning staat voor 2024. Misschien heeft iemand die jullie allebei kennen wel iets heel grappigs gedaan of meegemaakt? Dan kan dat ook een inspiratiebron zijn om op een grappige manier jouw kerstwens vorm te geven.

Plan jouw originele en grappige kerstkaarten in

Rond Kerst zijn de bezorgdiensten heel druk. Daarom is het wijs om jouw unieke en grappige kerstkaarten van tevoren in te plannen. Kies niet voor het bezorgen op 24 december, maar ga voor een iets eerdere datum, zodat je er zeker van bent dat jouw grappige kerstkaart op tijd wordt verzonden. Zo kun je ook nu al aan de slag met jouw humor kerstwensen en hoef je er straks niet meer over na te denken!

Grappige kerstkaart afbeeldingen en illustraties

Er zijn veel grappige kerstkaarten voor volwassenen om te sturen, maar je kunt ook grappige kerstkaarten voor kinderen bestellen. Maak in onze zoekfilters jouw keuze en kom zo bij de grappigste kerstkaart ooit voor 2023 terecht! Er zijn zulke grappige kerstkaarten te vinden, bijvoorbeeld met grappige afbeeldingen van pratend fruit, schattige beestjes of bekende figuren met humor. Grappige teksten voor je kerstkaart kunnen de voorkant van de kerstkaart sieren. Denk bijvoorbeeld aan grappige kerstkaarten van &C of Rumag, daarmee stuur je een kerstwens met een knipoog naar de traditionele kerstkaart.

Grappige kerstkaarten voor heren

Wat typeert een grappige kerstkaart voor mannen? Denk aan iconische onderwerpen zoals een vriendenkring, grappige werksituaties, ouder worden, sportieve prestaties of het gezinsleven. En er mag natuurlijk gespot worden met de werkelijkheid. Allemaal onderwerpen om inspiratie uit te halen voor jouw kerstkaarten met humor voor mannen.

Grappige kerstkaarten voor dames

Wat typeert een grappige kerstkaart voor vrouwen? Dat kunnen onderwerpen zijn zoals vriendinnen, grappige werksituaties, ouder worden, sportieve prestaties of het gezinsleven. Liefst met een vette knipoog naar de realiteit. Allemaal onderwerpen om inspiratie uit te halen voor jouw kerstkaarten met humor voor vrouwen.

Grappige kerstkaarten voor kinderen

Wat typeert een grappige kerstkaart voor kinderen? Voor kinderen kun je je uitleven, want grappige dieren kerstkaarten met honden of poezen zorgen al voor een schaterlach bij veel kleintjes. Denk aan onderwerpen die herkenbaar zijn voor kinderen, zoals bekende stripfiguren, karakters uit bekende animatiefilms of hun favoriete serie. Zo kun je eenvoudig grappige kerstkaarten bestellen voor kinderen.

Grappige kerstkaarten voor ouderen

Wat typeert een grappige kerstkaart voor ouderen? Zorg ervoor dat, wanneer het om een grappige tekst gaat, de tekst goed zichtbaar en duidelijk is. Zo weet je zeker dat de boodschap goed aankomt. Grappige foto kerstkaarten met foto’s van kinderen en kleinkinderen doen het ook goed, zeker wanneer er een hilarisch moment op te zien is. Zo zie je: grappige kerstkaarten maken voor ouderen is niet zo moeilijk!

Grappige kerstkaarten voor ouderen

Kerstkaarten maken kost op Hallmark.nl slecht een paar minuutjes van je tijd. Kies een leuke kerstkaart waar jij om moet lachen, schrijf jouw kerstwens en selecteer degene die jij wil verrassen. Vergeet niet om de datum te selecteren waarop jouw humoristische kerstkaart in de brievenbus moeten belanden. Je kerstkaart bestellen is leuk en makkelijk. Een glimlach is dus zo geregeld! Of je nu één kaart wil sturen of je hele familie wil verrassen, dat maakt niet uit. Tip: je kunt ook een setje van minimaal 10 kaarten van je favoriete kerstkaart bestellen. Kies dan voor thuis bezorgen, zodat je ze zelf kunt schrijven en kan posten. Wil je iemand in het bijzonder aan het lachen maken? Met één van onze kerstcadeaus maak je van jouw grappige kerstkaart een onvergetelijk uitpakmoment!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een foto aan mijn kaart toevoegen?

Op elke wenskaart kun je aan de binnenkant foto’s toevoegen. Zoveel je maar wilt! Tijdens het bewerken van (de binnenkant van), je kaart zie je links een foto button staan. Klik je hier op, dan verschijnt er een venster waar je je foto’s kunt uploaden via de knop ‘upload een foto’. Zodra het uploaden klaar is, verschijnt de foto in het venster en kan je deze toevoegen aan je kaart. Als je een Hallmark account hebt, worden de geüploade foto’s voor je bewaard. Je kunt maximaal 16 foto’s bewaren.

Kan ik decoraties aan de kaart toevoegen?

Zeker weten! Je kunt naar hartenlust decoraties toevoegen aan je kaart. Van ballonnen tot hartjes of tover een snor op iemands gezicht. Hoe doe je dat? Tijdens het bewerken van de kaart verschijnt de optie ‘decoratie’ in het paarse menu. Als je daar op klikt, verschijnt er een venster met honderden decoraties.

Kan ik een cadeau aan mijn kaart toevoegen?

Dat kan! Nadat je jouw kaart bewerkt hebt, krijg je de vraag of je nog een cadeau wilt toevoegen aan je kaart. Je kunt dan kiezen uit één van de aanbevolen cadeaus of alle cadeaus bekijken. Kies wat moois uit en het cadeau wordt gelijk aan je winkelmand toegevoegd.

Kan ik een kaart die ik al gemaakt heb opnieuw gebruiken?

Ja zeker! Als je een Hallmark-account <a href="/inloggen"> Hallmark-account</a> hebt, kun je je verstuurde kaarten opnieuw gebruiken. Heb je een kaart gemaakt op de website van Hallmark? Ga dan naar ‘Mijn Account’ en klik in het linker menu op ‘Mijn Bestellingen’. Je kunt de kaarten die je hebt ontworpen op je smartphone of tablet ook opnieuw gebruiken of bewerken op je computer!

Welke tekst zet ik op mijn kaartje?

Er is voor elk moment een passende kaart te vinden, maar wat schrijf je er op? Het is niet altijd even makkelijk om een originele en geschikte tekst te bedenken. Om jou te helpen kan je hier inspiratie teksten <a href="/inspiratie"> inspiratie tekste

; ;