5 resultaten
Hoera! Gefeliciteerd Stroopwafels 6 stuks Hoera! Gefeliciteerd Stroopwafels 6 stuks
Hoera! Gefeliciteerd Stroopwafels 6 stuks
5.99
Stroopwafels Roombotervulling 6-pack Stroopwafels Roombotervulling 6-pack
Stroopwafels Roombotervulling 6-pack
5.99
Stroopwafel Dark Seasalt en Witte Chocolade en 4-pack Stroopwafel Dark Seasalt en Witte Chocolade en 4-pack
Stroopwafel Dark Seasalt en Witte Chocolade en 4-pack
9.99
Stroopwafels Witte Chocolade en Fudge Blokjes 4-pack Stroopwafels Witte Chocolade en Fudge Blokjes 4-pack
Stroopwafels Witte Chocolade en Fudge Blokjes 4-pack
9.99
You’ve Got Meel Boerencake Brievenbuscadeau You’ve Got Meel Boerencake Brievenbuscadeau
You’ve Got Meel Boerencake Brievenbuscadeau
14.99

Koek en cake

Koek en cake cadeaus

Lekker! Een versgebakken verrassing per post! Verras met koek en cake cadeaus en geef brownies cadeau, laat een bakmix bezorgen of geef stroopwafels cadeau. Voor de echte zoetekauw is dit het perfecte cadeau voor elk moment. Wat er ook te vieren valt: met koek en cake cadeaus zit je goed!

Brownie cadeau

De brownie: wie is er niet dol op? Wist je dat er ook brievenbus cadeau brownies bestaan? Elke hap is een feestje voor de smaakpapillen en zorgt voor een endorfine boost. Of je nu kiest voor klassieke brownies, blondies of een mix van heerlijke smaken, onze brownies zijn mega smaakvol. En het leuke van een brievenbus cadeau brownies is dus dat het echt een verrassing op de deurmat is voor de ontvanger.

Stroopwafel cadeau

De oer-Hollandse stroopwafel is altijd een hit. Verras elke stroopwafel fan en geef stroopwafels cadeau. De heerlijke wafel, het zachte karamel; dat is iets waar je blij van wordt. Perfect wanneer iemand jarig is, iets anders te vieren heeft, in de put zit of tijdelijk in Nederland verblijft, want toeristen en expats zijn dol op deze Hollandse lekkernij!

Bakmix cadeau

Doe het lekker zelf en geef een bakmix cadeau. Hiermee kan de ontvanger zich uitleven in de keuken en zelf de lekkerste koeken, cakes, brownies of bonbons maken. Een leuk doe-momentje en een lieve attentie die past bij elk moment. Voor een (kinder)verjaardag, iemand die thuis zit met een burn-out of gewoon zomaar, omdat je iemand wilt verrassen.

Zoetigheid met een kaartje

Jouw kaartje erbij, maakt van jouw zoete verrassing echt iets persoonlijks. Zo verras je op elk moment en geven jouw woorden het cadeautje per post extra power. Wie verras jij?

; ;