Stuur een vaderdagverrassing en win Meer info

Stuur een vaderdagkaart en win!

Ben jij ook zo blij met jouw vader? Verstuur dan een vaderdagkaart of cadeau tussen 5 en 18 juni 2017 en maak kans op een VIP experience als piloot voor jouw held. Ready for take-off? Go!

Maak je vaderdagkaart

Sluiten

Vaderdag 2017 – tips en ideeën

Vaderdag 2017 – tips en ideeën

Zo blij met een vader zoals hij!

18 juni vaderdag
9,3 klanttevredenheid Ruime keuze kaarten én cadeaus Zondagbezorging 18 juni mogelijk

Zo verstuur je vaderdagkaarten en cadeaus bij Hallmark

Maak je vaderdagkaart

Kies de vaderdagkaart waarmee jij je vader, superheld of opa verrast deze Vaderdag!

1 Kies

Kies je kaart uit de collectie vaderdagkaarten

Creëer

Voeg eigen foto’s, teksten en decoraties toe aan je kaart

Adresseer

Verstuur je kaart naar wie je wilt

Bezorg

Je kaart wordt bezorgd op de gewenste bezorgdatum

  • Met meer dan 300 soorten vaderdagkaarten is er meer dan genoeg keuze.
  • Vind je het lastig om een keuze te maken uit de grote collectie vaderdagkaarten? Kies één van onze Best verkochte vaderdagkaarten, dan zit je altijd goed!

Maak je kaart helemaal zoals jij ‘m wilt!

  • Voeg decoraties toe om je kaart extra uniek te maken.
  • Personaliseer je kaart door eigen foto's toe te voegen.
    Foto op de voorkant van de kaart? Kijk dan eens bij fotokaarten
  • Schrijf een persoonlijke tekst en kies uit verschillende lettertypes en tekstkaders.
    Tip: geen schrijfinspiratie? Kijk eens bij onze Hallmark schrijftips.

Een vaderdagcadeau voor de stoerste en liefste vaders

De prijzen en bezorging van je vaderdagkaarten en cadeaus

Inspiratie voor een bijzondere vaderdagkaart

Maak er dit jaar een hele speciale Vaderdag 2017 van!

Vaderdag 2017 staat alweer bijna voor de deur. Het perfecte moment om alle superhelden te bedanken voor alles wat ze doen. Is jouw vader een echte superheld? En ben jij ook zo trots op je opa? Bezorg jouw vader of opa op 18 juni dan een dag vol verrassingen met Hallmark. Verras jouw vader, opa of schoonvader met een zelfgemaakte vaderdagkaart of laat je vader extra stralen met één van onze stoere, mooie of lekkere Vaderdag cadeaus. Bij Hallmark maak en verstuur je jouw wenskaart en cadeau eenvoudig online. Ben je bang om Vaderdag te vergeten? Zet je kaart dan nu alvast klaar en kies de datum waarop we jouw verrassing moeten bezorgen. Als dat niet handig is ;).

Stoere vaderdagkaarten voor iedere papa

Een kaart voor zijn eerste Vaderdag, de grappigste papa, de leukste schoonvader of je liefste opa. Wat je ook zoekt, je vind altijd de juiste kaart. Hoe ga jij jouw vader verrassen op 18 juni? Wordt het dit jaar een ontbijtje op bed met een grappige kaart? Of laat jij een leuk cadeau thuisbezorgen om je vader mee te verblijden? Wil je lekker groots uitpakken voor jouw vader, stuur dan een leuk cadeau mee om hem eens extra te verrassen. Als je een cadeau verstuurt dan krijg je de kaart van ons cadeau. Van leuke ballonnen tot aan biergeschenken en van hippe sokken tot aan gepersonaliseerde cadeautjes met foto. Je vindt altijd een leuk vaderdagcadeau. Voor elke soort vader hebben we de juiste kaart én een passend cadeau. Is jouw vader een echte chocoholic? Dan zit je bij ons goed. Met ons ruime assortiment chocolade van Leonidas, Godiva of Tony Chocolonely, wordt dat hoe dan ook smullen! Nog een lief kaartje erbij en voilà.. als dat geen bijzondere dag wordt! Iemand anders ook een compliment geven? Kijk dan ook eens bij onze leuke complimentenkaarten.

Vaderdag tips voor een onvergetelijke dag

Om jouw vader extra te verwennen dit jaar en er een onwijs geslaagde dag van te maken, hebben we een heleboel tips en leuke Vaderdag ideeën voor je verzameld. Natuurlijk hebben we onze ruime collectie vaderdagkaarten en vaderdagcadeaus, maar we hebben ook een inspiratie pagina speciaal voor Vaderdag 2017 gemaakt! Hier vind je onwijs veel leuke én handige tips voor de ideale Vaderdag tekst. Het schrijven van de ideale tekst is niet iedereens sterkste punt en daarom hebben wij een aantal kant-en-klare teksten voor Vaderdag opgeschreven. Bekijk ook eens onze Vaderdag Pinterest pagina. Hier vind je leuke quotes, tips, recepten, tekstjes en knutsel ideeën voor Vaderdag om jouw bijzondere vader te laten weten hoeveel hij voor je betekent.

Laat jouw Vaderdag verrassing bezorgen

Dus wil jij jouw vader verrassen? Bestel dan direct jouw vaderdagkaart of vaderdagcadeau online. Dan bezorgen de postbodes hem op de dag die jij kiest! Een leuke verrassing die deze Vaderdag extra feestelijk maakt.