Filter Sorteer
Resultaten: 26

Beterschap ballonnen

Wil je iemand die ziek is een hart onder de riem steken? Verras hem of haar dan met een beterschap ballon! Een simpele manier om iemand te laten weten dat je aan ze denkt en het is natuurlijk ook een vrolijk gezicht. Bij Hallmark bieden we een ruime keuze aan ballonnen om iemand beterschap te wensen. Van de bekende Get well ballon tot kleurrijke ballonnen voor zieke kinderen, je bestelt hem online bij ons.

Zeg het met een vrolijke beterschap ballon

Als je ziek bent kun je wel een opsteker gebruiken. En hoe doe je dat nou beter dan met een vrolijke ballon die bij het openen van de doos naar je toevliegt? Al onze beterschap ballonnen bezorgen we in een luxe cadeauverpakking waarin de ballon geduldig wacht om de kamer in te vliegen. En als hij eenmaal in de lucht hangt blijft hij daar voorlopig ook hangen. We garanderen namelijk zweefgarantie van zeker 10 dagen! Ideaal dus om aan je bed te hangen of als vrolijke versiering in de kamer. Daarnaast zijn onze ballonnen inclusief beterschapskaart . Kijk dus op je gemak welke kaart bij de ontvanger past en bedenk een mooie boodschap. Want met een persoonlijke beterschapswens is je beterschapscadeau natuurlijk pas echt af.

Beterschap ballon versturen? Ga naar Hallmark!

Een beterschap ballon versturen? Dat regel je bij ons in slechts een paar klikken. Kies de ballon die bij de zieke past, voeg een beterschapskaart met persoonlijke wens toe en de boel is klaar om te versturen. Een ballon die je bij ons op werkdagen voor 22:00 uur bestelt leveren wij al de volgende dag op de gewenste locatie. En wist je dat je ook jouw ballon naar het ziekenhuis kunt versturen? Hou dan wel rekening met enige vertraging, want in het ziekenhuis verspreiden ze maar één keer per dag de post. Dus laat je moeder, opa, kleinkind of vriend(in) weten dat je aan ze denkt en bestel jouw beterschap ballon direct online.