Filter Sorteer
cadeaus_header_zomer_tablet

Cadeaus

Verras groots met onze cadeaus. Is er iemand bijna jarig, wil je iemand in het zonnetje zetten of iemand bedanken? Wat de reden ook is, jouw verrassing van Hallmark is onvergetelijk!

Kies je cadeau >

Pak groots uit met onze toppers!

Hoe werkt het bestellen van je cadeaus?

Je bestelt je cadeaus gemakkelijk online op Hallmark.nl en wij zorgen ervoor dat jouw cadeau op tijd met de post mee gaat. Je bent vast heel nieuwsgierig hoe het werkt? Je kiest een cadeau en daarna kies je een bijpassende kaart, schrijf en versier deze naar wens. Je kunt natuurlijk ook eerst een kaartje maken en daarna een cadeau toevoegen. Tot slot vul je het adres van de ontvanger in en kies je zelf de verstuurdatum van jouw verrassing. Je kunt jouw cadeau dus nu alvast bestellen en laten versturen wanneer jij dat wil. Let op: cadeaus kun je alleen binnen Nederland versturen. Je kunt alle cadeaus op je gemak bekijken en toevoegen aan jouw wenskaarten of fotokaarten. Hallmark besteedt met alle liefde de grootst mogelijke zorg aan jouw cadeau.

Kies voor Hallmark voor de mooiste cadeaus

Bij Hallmark ben je niet alleen aan het juiste adres voor de mooiste wenskaarten van de beste kwaliteit, maar ook de cadeaus zijn van hoge kwaliteit. Je kaart wordt in een luxe enveloppe toegevoegd aan jouw cadeau dat is verpakt in mooi vloeipapier. Beide worden verstuurd in een mooie en stevige doos zodat het een ultieme verrassing is! En wist je al dat jouw cadeau morgen al bij de ontvanger kan zijn? Bestel je cadeaus op werkdagen voor 21:00 uur en de bloemen voor 19.30 uur, dan wordt je cadeau vandaag nog verstuurd! Genoeg redenen dus om iemand eens extra in het zonnetje te zetten.