Valentijnsdag 2018

Verras jouw grote liefde op Valentijnsdag met een kaartje of cadeau!

Wil jij jouw (geheime) liefde deze Valentijn verrassen? Dan inspireren wij je graag met de leukste en romantische Valentijnsdag ideeën! Want of je nu al 40 jaar getrouwd bent of pas net samen, jouw grote liefde verdient het toch ook om in het zonnetje gezet te worden? Valentijnsdag 2018 is dan ook het perfecte moment om iemand te verrassen met een leuke valentijnskaart met jouw persoonlijke boodschap. En misschien zelfs met een romantisch valentijnscadeau? Wat je ook zoekt, Hallmark helpt jou om op de dag van de liefde een lach op het gezicht van jouw geliefde te toveren.

De leukste valentijnskaarten

Een fijne Valentijnsdag, dat wil toch iedereen? En deze dag is het perfecte moment om je partner, beste vriend(in) of lieve familielid te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Een leuke valentijnskaart is een klassieke en veelzijdige manier om dit te doen. Een romantische XL kaart voor je grote liefde, een grappige valentijnskaart met foto voor die ene vriendin die altijd voor je klaar staat of een mooie valentijnskaart gemaakt van echt hout om je moeder te bedanken; bij Hallmark vind je in een paar klikken de perfecte kaart.

Het enige dat jij hoeft te doen is een kaartje te kiezen, een leuke tekst (of valentijnsgedicht) te bedenken en het adres door te geven. Dan zorgen wij dat jouw kaartje op 14 februari op de mat ligt. En ben je stapelverliefd, maar durf je het nog even niet te zeggen? Dan kun je natuurlijk ook gewoon een anonieme valentijnskaart sturen!

Verras met een romantisch valentijnscadeau

Een kaartje is natuurlijk een leuke verrassing. Maar wil jij met Valentijn eens echt uitpakken? Dan mag een valentijnscadeau natuurlijk niet ontbreken! Ook hiervoor bieden we je volop keuze. Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtige bos rode rozen? Een doos overheerlijke bonbons van Leonidas? Of ga je toch voor een flesje champagne om te proosten op jullie liefde? We hebben zowel valentijnscadeaus voor haar als voor hem, dus je kunt echt alle kanten op. En omdat wij vinden dat ook bij een cadeau een valentijnskaartje niet mag ontbreken, krijg je die van ons gewoon gratis.

3 handige en leuke Valentijn tips

Wil jij van 14 februari 2018 de beste Valentijn ooit maken? Wij helpen je graag een handje met enkele handige tips:

  1. Wees op tijd!
    Klinkt logisch, maar stiekem zijn er veel mensen die het vergeten. Wil jij zeker weten dat je het niet vergeet? Bestel dan nu alvast je valentijnskaart en/of cadeau en selecteer 14 februari als bezorgdatum. Dan zorgen wij dat alles op tijd de deur uit gaat.
  2. Tips voor liefdes gedichten
    Een kaartje met een originele tekst of romantisch valentijnsgedicht maakt de verrassing pas echt compleet. Helaas kan dat soms knap lastig zijn! Laat je daarom inspireren door onze leuke ideeën voor valentijnsgedichten en laat die originele Valentijn teksten maar komen!
  3. Verras iemand
    Wat is er nou leuker dan iemand écht te verrassen tijdens Valentijn 2018? Maak daarom bijvoorbeeld een valentijnskaart met die ene superleuke foto van jullie samen of laat jouw valentijnscadeau op het werk afleveren. Bloosgarantie gegarandeerd!

Klaar om iemand die je lief is te verrassen? Bekijk dan al onze valentijnskaarten en valentijnscadeaus. Wij bezorgen jou en je liefde graag letterlijk én figuurlijk een topdag!