kwf

Een kerstkaart is een donatie waard

Hallmark doneert een deel van de verkoopopbrengsten van haar kerstkaarten en nieuwjaarskaarten aan KWF Kankerbestrijding en Stichting tegen Kanker. Stuur daarom dit jaar je kerstkaarten bij Hallmark zodat we samen weer zo’n prachtige donatie kunnen doen, want ook jouw kerstkaart is een donatie waard!

KWF STK

Samen bezorgen we iedereen een onvergetelijke Kerst!

December is de ultieme feestmaand en dat vieren we graag samen met jou! We hebben alles uit de kast getrokken om er een fantastische Kerst van te maken. Kerst staat in het teken van delen of je nu liefde, vreugde of dromen wil delen. Om jouw kerstwensen te delen met jouw familie, vrienden en geliefden staan de mooiste kerstkaarten en kerstcadeaus klaar. Onze designers hebben de mooiste kerstkaarten ontworpen. Van klassieke kaarten tot hele hippe kerstkaarten en onze allernieuwste houten kerstkaarten zijn ook zeker een kijkje waard. Om jou een beetje op weg te helpen hebben we een hele leuke inspiratiepagina. Hier kun je alles vinden voor jouw mooie kerstwens van kant-en-klare teksten tot leuke voorbeelden voor een fotokaart!

Maak je kaart extra bijzonder met een cadeautje

Kerst is het moment om elkaar te verrassen. Er staat een prachtig assortiment klaar met de allerleukste en ook allerlekkerste kerstcadeaus. Voor iedereen is er een mooie verrassing te vinden. Weet jij niet zo goed wat je moet geven? We helpen je graag. Denk er bijvoorbeeld aan wat iemand altijd voor je doet en stem daar je cadeau op af. Een prachtig kerstboeket voor degene die je altijd opfleurt. Een doos chocolade voor oma, want die houdt de kinderen zo zoet. Een beautypakket van Rituals voor je beste vriendin omdat zij het mooiste in je naar boven haalt. Kortom; laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment kerstcadeaus. En wist je al dat je bij al onze cadeaus een wenskaart is inbegrepen? Want juist die persoonlijke noot zorg voor een glimlach!

Adresseer je verrassing snel en gemakkelijk!

Wil je iemand in het bijzonder verrassen of je hele familie of al je collega’s verrassen met dezelfde kerstwens? Dat maakt niet uit. In ons bestelproces kun je één adres invoeren, maar je kunt ook een Excel bestand uploaden waarin je alle adressen hebt staan. En heb jij een Hallmark-account? Dan klik je gemakkelijk de adressen aan van degene die je al eerder eens een kaartje hebt gestuurd. Je bent dus zo klaar! Je kunt vandaag al beginnen met het maken van je kerstwensen, want je kunt zelf de bezorgdatum kiezen van jouw verrassing. Hou wel rekening met de topdrukte van de postbodes.

Een kerstkaart naar het buitenland sturen

Wonen of verblijven jouw geliefden in het buitenland? Geen probleem! Een kaartje met een kerstwens brengt jullie in gedachte heel dicht bij elkaar. Je kunt al onze kaarten naar het buitenland versturen. Hou wel rekening met de langere reistijd van jouw kerstwens. Helaas is het nog niet mogelijk om onze cadeaus naar het buitenland te sturen. Onze kaarten zijn al een cadeau op zich ;).

Heb je nog vragen? Onze klantenservice staat graag voor je klaar.