Voor 22.00 uur besteld = morgen bezorgd 9,5 klanttevredenheid Meer versturen = meer korting

Altijd attent met de Business Greeting Box

Een zieke collega? Verwacht je medewerker een kindje of verhuist een belangrijke klant naar een nieuw kantoor? Met de Business Greeting Box heb je altijd direct de juiste kaart bij de hand voor elke relatie, collega of klant! De box bestaat uit maar liefst 75 dubbele wenskaarten met envelop voor allerlei gelegenheden. Ben je zo attent dat bepaalde kaarten op raken? Geen probleem, want je kunt gemakkelijk ook diverse navulsets online nabestellen.

Business Box

 

Je zakelijke kaarten direct versturen

Wil je enkele of direct kaarten versturen? Bekijk dan ons reguliere kaartaanbod. Je vindt er kaarten voor momenten als verjaardag, beterschap en geboorte, maar daarnaast hebben we een ruime collectie die inspeelt op de wat meer zakelijke gelegenheden zoals: een nieuwe collega, eigen zaak, verhuizing, jubileum, of pensioen.

Verstuur nu je kaart
Direct online je kaart versturen

Bedrijfslogo

Maak jouw kaart(en) nog unieker en persoonlijker door het bedrijfslogo of een foto van het personeel als foto toe te voegen aan de voor- of binnenzijde van elke Hallmark-kaart. Maak je kaart uitzonderlijk!

Ga direct aan de slag

Verzendgemak

Je kunt al je verrassingen tot een jaar lang vooruit plannen! Daarnaast kun je jouw kaart in één klik naar meerdere ontvangers sturen met je Hallmark-adresboek of het uploaden van een Excel-adresbestand.

Ga direct aan de slag

Voordelig

Met een Hallmark-account krijg je altijd € 0,25 korting op elke kaart! En hoe meer kaarten je verstuurd in één order hoe meer korting je krijgt bij ons. Je stuurt bijvoorbeeld al een ansichtkaart vanaf € 0,90.

Maak een account aan

 

Succes gegarandeerd met de leukste cadeaus!

Je personeel op een ludieke manier bedanken voor de inzet, een collega waarderen of een zakelijke relatie echt groots verrassen? Verstuur dan nu de leukste cadeaus voor elke gelegenheid. Bekijk onze ruime keuze uit de beste wijnen, bubbels en speciale bieren, smakelijke chocoladeproducten, de mooiste boeketten en feestelijke ballonnen. Alle cadeaus zijn inclusief wenskaart, worden mooi ingepakt en bezorgd wanneer jij dat wilt. Succes gegarandeerd ;)

Bekijk alle cadeaus
Verpakking

 

Veelgestelde vragen zakelijke kaarten

Heb jij een vraag over zakelijke wenskaarten? De meest gestelde vragen over zakelijke kaarten staan hieronder vermeld. Staat jouw vraag hier niet tussen, neem dan contact op met onze klantenservice via het online klantenserviceformulier.

Wat is een Business Box?

Een Business Box is een doos met diverse wenskaarten voor verschillende gelegenheden. Met de Business Box heb je altijd de juiste kaart binnen handbereik voor al je zakelijke relaties. Vanwege de veranderlijke inhoud van de Business Box kunnen wij helaas geen voorbeeldkaarten laten zien. Echter, de Box is speciaal samengesteld voor zakelijk gebruik en valt over het algemeen zeer goed in de smaak.

25x verjaardag 8x beterschap 6x sterkte
4x geboorte dochter 4x geboorte zoon 1x geboorte baby
1x in verwachting 2x bedankt 1x jubileum
1x nieuwe baan 2x nieuwe woning 2x pensioen
6x blanco 8x deelneming 1x echtvereniging
2x huwelijk    

Mocht je twijfels hebben over de geschiktheid van de kaarten, dan kun je de Box gewoon bestellen en kosteloos terugsturen wanneer je niet tevreden bent.

Speciaal om de Business Box bij te vullen hebben wij de zogenaamde "Navulsets". Deze zijn op categorie of categoriegroep, zoals verjaardag, geboorte en huwelijk, te bestellen.

Binnen hoeveel dagen wordt de Business Box/navulset bezorgd?

De levertijd van uw order is afhankelijk van de wijze van betalen. Hieronder kun je zien hoe lang de levertijd is per betalingswijze:

  • Creditcard: 3 werkdagen
  • iDeal: 3 werkdagen
  • Bankoverboeking: 6 werkdagen
  • Eenmalige machtiging: 11 werkdagen

Kan ik een BTW-factuur ontvangen?

Het is mogelijk om een BTW-factuur van je bestelling te ontvangen. Vul het klantenservice formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen dan mijn factuuradres?

Bij het verzenden van de inhoud van uw winkelwagentje (‘Afrekenen’) heb je de mogelijkheid om een adres, anders dan het factuuradres, op te geven waar de producten moeten worden bezorgd.

Kan ik op rekening betalen?

Helaas is het niet mogelijk om een bestelling op rekening te doen. Wij kunnen jouw bestelling pas uitleveren op het moment dat wij de betaling binnen hebben.

Wanneer je van te voren een factuur nodig hebt, kies dan voor de betalingsmethode "overboeking". Je ontvangt dan een bevestigingse-mail met een tijdelijke factuur met ordernummer en BTW overzicht. Op basis hiervan kan de betaling gedaan worden waarna wij kunnen leveren.

Tot hoever vooruit kan ik online échte kaarten klaar zetten?

Het is mogelijk om je zakelijke kaarten nu te maken en te laten versturen op een datum naar keuze. Je kunt je kaarten tot een jaar vooruit klaar zetten. Handig voor al je zakelijke relaties. Zet je zakelijke kaarten alvast klaar, zo weet je zeker dat je het niet per ongeluk vergeet.

Kan ik kaarten versturen met het bedrijfslogo erop?

Het is helaas niet mogelijk om wenskaarten te bestellen met het bedrijfslogo erop. Het is wel mogelijk om een fotokaart te maken en het bedrijfslogo als foto toe te voegen. Je kunt het logo zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant toevoegen.

Kan ik kaarten naar meerdere ontvangers sturen?

Wanneer je dezelfde kaart naar meerdere mensen wil sturen kan je dit op twee manieren doen.

Maak een kaart en voeg alle adressen er één voor één aan toe. Als je Hallmark-lid bent kun je alle adressen aanklikken vanuit je adresboek. Je kunt er ook voor kiezen om een Excel-adressenlijst te uploaden. Klik dan op "upload adresbestand".

Een andere manier waarop je dezelfde kaart naar meerdere mensen kunt versturen is het bestellen van een setje kaarten. Kies dan de optie “Als setje naar mijzelf”. De kaarten worden met bijpassende enveloppen naar je toegestuurd. Optioneel kun je ervoor kiezen om postzegelvellen aan je bestelling toe te voegen.

Je kunt ook meerdere verschillende kaarten in één bestelling versturen. Ben je klaar met het adresseren van je eerste kaart, kies dan bij de datumselectie of bij het orderoverzicht voor “Nog een kaart maken”. Bestel de volgende kaart gewoon zoals je de eerste ook hebt gemaakt en geadresseerd. Deze stap kun je herhalen tot je alle kaarten hebt gemaakt die je wilde maken.

Vanaf hoeveel kaarten ontvang ik kwantumkorting?

Je ontvangt bij Hallmark kwantumkorting. Hoe meer kaarten je verstuurt, des te goedkoper worden je kaarten. Vanaf 5 kaarten ontvang je al kwantumkorting.

Hoe word ik Hallmark-verkooppunt?

Ben je geïnteresseerd in het verkopen van Hallmark producten? Vul dan het klantenservice formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.